Det bästa från Topvisibles blogg 2019

Best of bloggen: Topp 10 mest lästa 2019!

Publicerat av

Under året som gått har vi bloggat massor, närmare bestämt 115 gånger! Vi tänkte att vi skulle dela med oss av våra mest lästa bloggposter i år, kanske ni missat något alldeles utomordentligt intressant? Det är ju dessutom riktigt kul att se att i princip alla bloggar som hamnat på toppen kommer att fortsätta att vara ständigt aktuella. Häng med!

🥇 Kundresan på 3 minuter – Kom igång idag!

Skrivet av: Alexandra Wingstrand

I augusti skrev Alexandra detta prisvinnande blogginlägg som blivit helt omåttligt populärt. Och vi kan såklart förstå varför! Kundresan är ju helt oerhört viktig att förstå för alla företag. Dessutom förklarar Alexandra processerna på ett enkelt och tydligt sätt i sitt inlägg. Riktigt bra jobbat helt enkelt!

🥈 En guide till sökordsplaneraren i Google Ads

Skrivet av: Fanny Hansson

Årets näst mest lästa blogginlägg handlar om Googles sökordsplanerare. Vilka funktioner finns och hur ska en navigera på bästa sätt? Detta har Fanny skrivit ett alldeles eminent blogginlägg om. Snyggt jobbat!

🥉 Vad är Inbound Marketing?

Skrivet av: Caroline Skogh

Sedan slutet av 2018 är vi på Topvisible stolta HubSpot Partners. Och under året har vi jobbat massor med att bygga bra kampanjer och med att komma igång ordentligt med inbound-processer. I detta blogginlägget beskriver Caroline vad Inbound Marketing handlar om. Detta förtjänar verkligen en stark bronsplacering på listan. Way to go Carro!

4. Sociala Medier 2019 – Hur då då?

Skrivet av: Annah Odehammar

I början av året skrev Annah detta intressanta inlägg om hur hon trodde att vi skulle komma att jobba med och använda sociala medier under året. Vad skulle komma vara viktigt och hur skulle “framtiden” se ut? Kolla in hennes blogginlägg och se hur mycket som faktiskt stämt in.

5. Annonsera på Instagram – i appen!

Skrivet av: Annah Odehammar

Allt som handlar om sociala medier är alltid populärt på bloggen. Speciellt om det är ett specifikt ämne som dessutom förklaras väldigt väl. Annahs inlägg om annonsering i Instagrams app tar hem en 5:e placering på årets topplista. Bra jobbat!

6. Så skapar du en smart Contentstrategi – sociala medier

Skrivet av: Alexandra Wingstrand

Vill du lära dig hur du skapar en strategi för innehållet i sociala medier? Då är detta ett inlägg du bör kolla in! Alexandra skriver om hur du kommer igång och hur du på bästa sätt följer upp dina insatser.

7. Buyer Persona – Så här funkar det!

Skrivet av: Caroline Skogh

I Carolines inlägg lär du dig hur du ska jobba för att ta fram företagets persona. Och det är ju superviktigt! För om du inte vet vem din (ideal)kund egentligen är och sätter dig in i den personens preferenser. Då skjuter du ju ganska vilt ut i tomma intet med din marknadsföring. Rätt innehåll till rätt person helt enkelt.

8. Vad är Inbound Marketing?

Skrivet av: Caroline Skogh

I denna delen av Carolines bloggserie om Inbound Marketing så går hon igenom skillnaderna mellan Inbound och Outbound. Det kan ju faktiskt kännas lätt förvirrande. Så skönt att få det utrett en gång för alla!

9. Google BERT: Den största uppdateringen av SERPen på 5 år!

Skrivet av: Anna-Karin Persson

ÄNTLIGEN dyker yours truly upp på listan. Vad krävdes? Jo, en kort genomgång av Googles senaste core update – Google BERT. I detta inlägg får du lära dig hur sökresultatet förändras i och med denna uppdatering.

10. Testa din webbplats med Googles smarta verktyg!

Skrivet av: Anna-Karin Persson

And she strikes again! På tionde plats hittar vi detta inlägg där jag går igenom några av alla de smarta verktyg som Google erbjuder för exempelvis test av mobilvänlighet, Rich Results och laddtid. Kanske något att fixa med under julledigheten?

Det var allt för i år, nästa år är vi tillbaka med ännu fler fantastiska blogginlägg. Vill du fördjupa dig i några av de andra spännande ämnen vi skrivit om? Kolla in vår blogg här.

Och ett stort PS. Vi har äntligen kommit igång med vår YouTube-kanal och serien TopPicks ordentligt. Du hittar alla våra avsnitt här (vi bjussar på kaffe och kaka nästa gång du hälsar på om du prenumererar)!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *