Lär känna Anna-Karin Persson

Lär känna Anna-Karin, vår sälj- & marknadsansvarig

Lästid: 3 minuter

Under 5 års tid har Anna-Karin varit på Topvisible och en hel del har hänt. Häng med så ska ni få lära känna vår kollega lite bättre och höra hur hennes resa sett ut. Här kan ni läsa hennes allra första blogginlägg, från 2014.

Anna-Karin Persson

Vad är dina arbetsuppgifter på Topvisible?

Jag jobbar som försäljnings- och marknadsansvarig. Det har hänt ganska mycket sen jag började på företaget om man säger så. I början fick jag möjligheten att lära mig Ranktrail, en riktigt bra SEO mjukvara.

Idag jobbar jag med försäljning och marknadsföring för Topvisible. Sedan ett år tillbaka sitter jag också med i ledningsgruppen, tillsammans med ett gäng coola människor med kompetenser inom olika områden.

“Det är väldigt utmanade och intressant att få utveckla inriktning och vart ett företag faktiskt är på väg”

En stor del av året jobbar jag även med SearchStars. En konferens som vi arrangerar en gång om året. Det är som ett eget företag i företaget. Det är verkligen superskoj!

Hur ser en vanlig dag ut?

Oj! Det är väldigt blandat. Jag gör det som behövs göras för stunden, jag försöker vara planerad men det går inte riktigt alltid som man tänkt sig. Jag är ute och träffar både nya och befintliga kunder. Jag hjälper dom att utveckla sin digitala affär och hitta det rätta sättet för just dom att synas. Ingen dag är den andra lik.

Hur blir man en kund hos Topvisible?

Väldigt ofta så är det så att kunderna som jag träffar redan känner till oss, vi är ute ganska mycket och föreläser, vi är runt och minglar och gör ett bra jobb till våra befintliga kunder.

“Det resulterar ofta i att vi blir rekommenderade, vilket vi så klart är väldigt tacksamma över”

Kalla samtal eller störa folk som inte vill bli störda, det är inget vi gör. Vi låter kunden få kontakt med oss på andra sätt, antingen har dom ett specifikt uppdrag eller så pratar vi generellt om hur vi kan hjälpa till. Därefter arbetar vi fram en plan tillsammans som passar kunden och deras målsättning.

Så, varför ska man vara kund hos Topvisible?

Vi arbetar väldigt flexibelt och skräddarsyr alla våra lösningar. Vi jobbar inte med några färdiga paket, utan vi hittar unika lösningar för varje kund. Mina kollegor har riktigt fin erfarenhet och vi har ett arbetssätt som är välstrukturerat och fungerar.

Vad är din främsta kompetens?

Jag är väldigt bra på att sälja och att se möjligheter.

Jag har gjort mina 10.000 timmar, helt enkelt.

Vad uppskattar du att göra när du är ledig?

Jag driver en ideell förening på min fritid. WE ACT, som jag är ordförande för, sedan år 2015. Vi hjälper människor på flykt. Främst i Grekland men också i Irak. Sen jag var i Irak kommer jag längre inte in i USA. Mycket tråkigt, då jag hade velat åka på en konferens där i år.

Jag gillar också att vinna i olika saker. Så jag tycker om att spela exempelvis boule, bowling eller shuffleboard. Annars går vardagen av min lediga tid att vara med min dotter, Siri <3

Gör du det då? Vinner alltså.

Nej, inte alltid… Men jag går in med inställningen att jag är bäst i hela världen. Om jag ser en sport, exempelvis dart så tänker jag

“DET HÄR kan jag bli riktigt jäkla bra på!”

Anna-Karin Persson

Hund eller katt?

Katt. Helt klart katt. Jag älskar katter. Jag är lite av en Crazy Catlady. Hemma har jag två katter. Chris Martin Persson och Mini (se bild).

(Jag har två marsvin också, Kapten Skurk och Saffran).

Chris-Martin

Charkbricka eller lösgodis?

Sedan årsskiftet äter jag vegetariskt. Men om charkbrickan bara innehåller ost och kex, gärna från Möllans ost – då vinner charkbrickan!

I lösgodis väg så gillar jag bara egentligen bara choklad. Så hade det varit en påse bara blandat med lysmelk och sockerbitar (dom vita fyrkanterna ni vet) så hade det varit ett svårt val. Jag gillar att göra lyxmelk och sockerbit så att det blir till en hamburgare liksom.

Vad motiverar dig?

Företagets framgång generellt. När jag eller mina kollegor gör något riktigt bra. Det är belönande när man har jobbat på något väldigt länge och det äntligen betalar sig.

“Här på Topvisible har jag fått chans att testa mig fram och hitta vad jag är bra på”


Behöver ni hjälp att utveckla er digitala affär? Eller kanske vill snacka katter? Connect:a med Anna-Karin på LinkedIn eller skicka iväg ett mejl.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.