TopVisible gör er synliga på webben
– utan extra arbete

Om medarbetarna på TopVisible

Vi på TopVisible har många års erfarenheter av affärer på nätet, både av marknadsföring och försäljning
inom Sverige och internationellt. Medarbetarna på TopVisible är även delaktiga i andra företag och projekt
inom digitala medier och flitigt anlitade föreläsare. Med ena foten i egna projekt
så blir vår expertis dagligen uppdaterad och färsk.

Är du en erfaren Google-entusiast och vill bli en av gänget på TopVisible. Sök jobb här.

VD

070-953 12 08

Maria Eckerwall är lycklig VD på TopVisible. Hon har jobbat med Google AdWords och onlinemarknadsföring sedan 2006. Efter 3 år på Google i Dublin har hon jobbat med ett några av Sveriges största annonsörer genom att jobba hos slutkund men även på byråer. Maria älskar att stå på scen och antingen sjunga eller utbilda inom digital marknadsföring och analys. Hon var med och startade TopVisible och brinner för att skapa en fantastisk byrå – för både kunder och medarbetare!

Marknadskoordinator

072-326 87 00

Anna-Karin har världens bästa jobb, enligt henne själv. På TopVisible är hon ansvarig för försäljningen och sköter en hel del av företagets marknadsföring. Hon är extremt intresserad av onlinemarknadsföring över lag och ser till att sätta sig in i varje kunds specifika önskemål. Är ni intresserade av att veta mer om våra konsulttjänster, kurser eller bara snacka lite skit? Då är det Anna-Karin ni ska ringa!

Digital marknadsstrateg

070-353 43 72

Niklas Aronsson har jobbat med SEO sedan 2003, och arbetar med digitala strategier för våra kunders räkning. Fokusen ligger på att öka den kvalitativa trafiken med hjälp av strategier och arbetssätt som inte bara ska fungera idag utan även hålla när Google gör framtida uppdateringar.

Senior Digital Marknadsförare

076-036 56 35

Erik är Senior Digital Marknadsförare på TopVisible. Han har mer än 10 års erfarenhet inom online marknadsföring, och har jobbat på både kund och byråsidan. Mätning och optimering är huvudingredienser i hans dagliga arbete, gärna med en krydda teknik. Han älskar att anamma komplexa utmaningar online och strukturera till solida digitala strategier.

Digital Marknadsförare

0761-85 60 39

Fredrik jobbar som Digital Marknadsförare på TopVisible & har gjort så sedan augusti 2016. Han arbetar dagligen med löpande optimeringsarbete i en rad olika AdWords-konton & varvar det med on-page/off-page arbete inom SEO.
Fredrik är certifierad i Google AdWords och Google Analytics.
Förutom ett intresse för det digitala så älskar Fredrik sport, resor, djur & natur!

Medgrundare & digital strateg

16 års erfarenhet av digital marknadsföring från egna företag och kunduppdrag över hela Europa, allt från e-handelsföretag som EuroFlorist, SkickaTårta.se till Tripadvisor, Telia, Oatley, IKANO, Axis Communication och Tetra Pak.
Van utbildare och föreläsare för bla Berghs School of Communication och IHM Business School.
Ohälsosamt förtjust i den svenska fikan och snart utbildad Tesommelier.

Digital Marknadsförare

Fanny jobbar som Digital Marknadsförare på TopVisible och fokuserar främst på sökmotorannonsering. Hon älskar att analysera siffror och att driva affärer för att nå bästa möjliga resultat.

Digital Marknadsförare

073-396 51 17

Annah älskar att jobba med digital marknadsföring och har en förkärlek till sociala medier. Karriären började nog redan med Lunarstorm back in the days. Sen dess har hon varit intresserad av det mesta som berör sociala medier. Hon är utbildad vid Stockholms Universitet och Hyper Island och har sedan examen 2013 jobbat med både traditionell och digital marknadsföring. Kärleken ligger dock i det digitala och därför var det helt naturligt att söka sig till TopVisible.

Socialisera med mera