Möt Caroline – TopVisibles marknadsassistent

Publicerat av

Tjoho, jag är tillbaka!

Senast jag bloggade här var för 2,5 år sedan. Då som praktikant, nyinflyttad Malmöbo och rätt omedveten om framtiden. TopVisible var min allra första kontakt med branschen och dom gjorde minst sagt ett avtryck på mig. Efter åtta veckor lämnade jag min praktik med ännu mer nyfikna ögon och testade mina vingar. Nu är jag otroligt glad att jag har fått chansen att komma tillbaka till TopVisible igen.

Vad har jag gjort under denna tiden då?

Efter min utbildning vet jag ännu inte vad som händer och det känns faktiskt super kul! Jag kan tänka mig att läsa vidare, kanske mer riktat åt marknadsföring eller management. Men jag kan också tänka mig att flytta utomlands och/eller hamna på ett företag där jag har chans att utvecklas vidare.  Caroline för 2,5 år sedan

  •  Läsa vidare, det gjorde jag. Jag har en examen i affärsutveckling inom digital handel och läst en kurs på Malmö Högskola inom video och rörlig media.
  • Hamna på ett företag där jag utvecklas, det gjorde jag. Jag har dels arbetat ideellt för Röda Korset med marknadsföring och kommunikation. Men även jobbat på ett företag där jag gottade ner mig i domänhantering och digitala strategier.
  • Flytta utomlands, tyvärr inte. Men jag passade på att skriva mitt examensarbete på Bali och jag har besökt Österrike, Italien, Polen och England under de två åren.

Vad kommer min roll på TopVisible vara?

Jag kommer att jobba som marknadsassistent tillsammans med gänget här. Vilket egentligen innebär en himla massa roliga saker, så som marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Något som alltid har fallit sig naturligt för mig är att nätverka och socialisera mig. Medan många uppskattar egen tid så kan jag uppskatta desto fler människor omkring mig, desto bättre. Så, förhoppningvis kommer du och jag ses ganska snart där ute i minglet.

Välkommen att spana in mig lite mer på LinkedIn och säg gärna hej till alla mina goa kollegor! Hoppas jag får chansen att lära känna er där ute snart med.

/ Caroline 🙂

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *