Caroline Skogh praktikant på TopVisible

Caroline – praktikant med fokus på affärsutveckling!

Lästid: 2 minuter

Hejsan!

Här har ni en glad tjej som tog sina resväskor och flyttade 46 mil nedåt i landet, från hemstaden Norrköping till Malmö. Att hoppa på nya utmaningar är inte alltid helt bekvämt men på något vis så känns det ändå helt rätt. I min ryggsäck har jag en gott och blandat påse av fem år inom detaljhandeln. Det var ett par år på ett nystartat företag där event och bloggande hörde till och sedan några år i grannlandet Norge där personal shopping, brudklänningar och middagar på Aker Brygge var vardag.

Idag har jag hittat ner till trevliga Malmö och studerar affärsutveckling inom digital handel på KYH Yrkeshögskola. Jag älskar att se utveckling, både hos mig själv men också i allt som händer runt omkring. Att det ständigt sker något nytt och att få hitta nya spännande lösningar. Just E-handel är ett nytt kapitel för mig men känns som ett himla kul och framåtskridande kapitel.

När det nu var dags för vår första LIA period kände jag att jag ville få en inblick i den digitala marknadsföringen och då kändes TopVisible som ett solklart val. Jag har hört goda rekommendationer om dem och kurserna som arrangeras har jag varit inne och sneglat på ett flertal gånger. Att nu få ha min praktik här tror jag kommer ge mig otroligt mycket, jag hoppas på att gå härifrån om åtta veckor med en mängd ny kunskap som jag kan dra nytta av.   

Efter min utbildning vet jag ännu inte vad som händer och det känns faktiskt super kul! Jag kan tänka mig att läsa vidare, kanske mer riktat åt marknadsföring eller management. Men jag kan också tänka mig att flytta utomlands och/eller hamna på ett företag där jag har chans att utvecklas vidare. Men just nu är fokus på att ha åtta toppen veckor här på TopVisible!


Caroline Skogh

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *