TopPicks

TopPicks v.14: Topvisible Snackar Digitala Nyheter

Lästid: 3 minuter

Välkommen till veckans Digitala Nyheter!

Hej, solen strålar och lika så gör vi! I vårt senaste blogginlägg kan ni läsa om vår nya tjänst som lanserades idag – MeMeMeTube. Heja oss! ✌️

Låt oss uppdatera er om veckan som varit. Gmail uppdateras och kommer med häftiga nya funktioner, Apple lanserar streamingtjänst, Google Ads Editor blir till det bättre, Instagram lanserar snabbspoling av videos och håll i hatten – Snake kommer tillbaka för en vecka i Google Maps! LinkedIn gör det enklare att boka möten och Instagram rullar ut snabbspoling av videos.

Läs vårt inlägg: “Så optimerar du för featured snippets och når “position zero”!

Gmail – börjar med dynamiska mejl

Det mesta inom den digitala branschen utvecklas ständigt. Men mejl är något som egentligen alltid sett det samma ut. Statiska meddelanden och om man ska göra något i mejlet måste man oftast klicka på en länk, öppna ett nytt fönster och besöka en annan webbplats. Fram tills idag! Gmail uppdateras!

Du kommer exempelvis kunna se och skriva nya kommentarer i ett Google Docs direkt i ett mejl, svara på olika event och fylla i ett formulär. Detta har börjat rullas ut till användare. Mobilstöd kommer snart. Läs hela artikeln här.

Apple lanserar – Netflix dödare

TopPicks

Under förra veckans produktsläpp hos Apple lanserades inga nya hårdvaror men däremot en tjänst som ska konkurrera mot Netflix. Genom den nya streamingtjänsten, Apple TV+, som kommer att finnas tillgänglig genom Apples tv-app i maj, kommer användare kunna se innehåll från kanalerna HBO, Showtime, Epix och Starz.

Vad tror ni, har Apple en chans? Läs hela artikeln här.

Google Ads Editor – uppdateras

TopPicks

Google Ads Editor har uppdaterats – För första gången stödjer Editor nu fullständig, cross-account-hantering. Det innebär att du kan använda det smidigt över dina Google Ads-konton, allt från ett enda fönster. Läs hela artikeln här.

SNAKE – är tillbaka för en vecka

TopPicks

Det må vara 1 april, men detta är sant! Snake is back! Jag tror vi är många som känner igen oss i bilden ovan och känner nostalgi känslor 😍 Spelet är tillbaka, fast i en nyare form och endast för en vecka. Spela Snake i Google Maps. Läs hela artikeln här.

Instagram – snabbspola videos

Vilka har saknat en snabbspoling funktion på Instagram? Snart verkar det som om funktionen är på väg! Läs hela artikeln här.

Boka möten – direkt i LinkedIn

Nu har det blivit enklare att boka möten direkt i chatten via LinkedIn. Se tillgänglighet, boka en tid och visa plats för mötet på en karta. Läs hela artikeln här.

TopPicks
veckans snackis

Triangeln – byter namn till Triangelen

TopPicks

Jag tror alla Malmöiter ropade av lycka när detta uttalande kom – Köpcentret Triangeln byter äntligen namn till Triangelen! Det har länge pågått en varumärkestvist med Malmö Stad om detta. De flesta Malmöbor har sedan länge redan uttalat namnet med ett extra e och det har också Triangeln velat ha som sitt officiella namn. Läs hela artikelen här.


Relaterade inlägg

Tack för denna gång! 🙂 / Caroline


Caroline Skogh

Caroline brinner för kommunikation och människor. Hennes främsta kompetens är Inbound Marketing och allt som hör där till. Det som är extra roligt i arbetet är just att få jobba med HubSpot, Marketing Automation och synlighet genom hela kundresan.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.