Digitala Nyheter

TopPicks v.12: Topvisible Snackar Digitala Nyheter

Lästid: 3 minuter

Välkommen till veckans Digitala Nyheter!

Hej på er, vi är inne i vecka 12 och ny vecka betyder nyheter och uppdateringar i den digitala branschen, kul tycker vi! Här delar vi med oss av det vi snappat upp och diskuterat tillsammans över morgonkaffet 🙂

Idag snackar vi en ny funktion och uppdatering i Google Ads, världens första könslösa digitala röst, Google Policy Manager, Twitter uppdatering och the social challenge – trashtag, häng med!

Läs vårt senaste inlägg: “Guide: Lär dig allt om Responsive Search Ads”

Google Ads – ny funktion

TopPicks

Google Ads förenklar arbetet med rapportering i och med sin nya funktion där de rekommenderar vilka kolumner man bör ha i sina rapporter. Läs hela artikeln här.

“For example, if you start using bid automation, we will start recommending the ‘Bid Strategy Type’ column to your Campaign table.”

Google släpper – Policy Manager

TopPicks

Google ska släppa något som de kallar för Policy Manager. Detta ska bidra till att öka förståelsen för deras olika policies och för att hjälpa kunder hantera om något inte blivit godkänt. Läs hela artikeln här.

Världens första – könslösa digitala röst

TA DA! Världens första könslösa digitala röst, som har fått namnet Q. Läs hela artikeln här.

Goodbye – Green Google Ads

Det var två år sedan sist. Nu verkar det som om det är dags igen. Google börjar testa en svart “Annonsruta” istället för den gröna vi har idag. Läs hela artikeln här.

Twitter – följ en konversation

Användare på Twitter erbjuds nu möjligheten att följa inlägg som de tycker är intressanta istället för att gilla eller kommentera. Läs hela artikeln här.

The Social Challenge – #trashtag

TopPicks

Utmaningar på sociala medier är inte något nytt. Men tidigare har vi oftast sett sådana som ice bucket- och blindfolded-challenge.. enligt mig meningslösa och den sist nämnda till och med livsfarliga utmaningar. Men nu äntligen får vi se en utmaning som faktiskt betyder, för oss alla <3

Trashtag är en utmaning som har blivit viral i sociala medier. Den uppmuntrar människor att lägga ut före och efter bilder på områden som de har rensat upp. Nedan ser ni inte bara en rejäl upprensning, utan även hur dom planterar nya träd efteråt. Bilden ovan är en strand i Filippinerna. Läs en av alla artiklar här.

TopPicks

Så, har du lite tid över?

Gå ut. Antingen själv eller ta med dig några kamrater. Leta upp ett område, ta en före bild. Det behöver inte vara så stort som en strand, det kan handla om att plocka upp cigaretter längs vägkanten som istället kan bli återvunnet. Ta sedan en efter bild och posta på sociala medier. Glöm inte hashtagen, #trashtag.


Tack för denna gång och ha en fortsatt fantastisk vecka! / Caroline 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.