TopCharity

Vi hjälper er att fokusera på ert viktiga arbete och avlastar er digitalt!

Marknadsföring

Digital analys

Kontakta oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa er – info@topvisible.se

Marknadskoordinator

072-326 87 00

Anna-Karin har världens bästa jobb, enligt henne själv. På TopVisible är hon ansvarig för försäljningen och sköter en hel del av företagets marknadsföring. Hon är extremt intresserad av onlinemarknadsföring över lag och ser till att sätta sig in i varje kunds specifika önskemål. Är ni intresserade av att veta mer om våra konsulttjänster, kurser eller bara snacka lite skit? Då är det Anna-Karin ni ska ringa!

VD

070-953 12 08

Maria Eckerwall är lycklig VD på TopVisible. Hon har jobbat med Google AdWords och onlinemarknadsföring sedan 2006. Efter 3 år på Google i Dublin har hon jobbat med ett några av Sveriges största annonsörer genom att jobba hos slutkund men även på byråer. Maria älskar att stå på scen och antingen sjunga eller utbilda inom digital marknadsföring och analys. Hon var med och startade TopVisible och brinner för att skapa en fantastisk byrå – för både kunder och medarbetare!

 

“TopCharity är ett sätt för oss att hjälpa till på det sätt vi kan bäst – att dela med oss av vår kunskaper och på det sättet hoppas vi kunna driva dessa fantastiska organisationer framåt!”

– Maria Eckerwall, VD

Socialisera med mera