Granngården. Besök deras butik!

Granngården – allt för det jordnära livet

Granngården har ett brett utbud av produkter för trädgårdsentusiaster, lantbrukare och djurägare. De har 109 fysiska butiker runt om i landet och en webbutik.

TopVisible började arbeta tillsammans med Granngården i mars 2015. Vi har ett väldigt nära samarbete där vi ser oss som en del av dem. Vi har fokuserat på att lära ut SEO och sätta upp strategier både för onpage- och offpagearbetet. Målet med sökmotoroptimeringen var att öka transaktionerna och intäkterna via Googles organiska sökresultat.

Resultat för Granngården

+49,45%
intäkter via organisk trafik

+205,41%
transaktioner via organisk trafik

Under hösten har vi fokuserat på några utvalda kategorier som har gett väldigt bra resultat. Några utav dem är hundfoder, snöslunga och fågelmat. Granngården har flera tusen produkter på sin webbplats och det är ett projekt som sträcker sig över en lång tid. Vi ser fram emot att se resultatet efter att alla kategorier har sömotoroptimerats!

 

”TopVisible har all kunskap inom SEO och har gett oss bra verktyg att förbättra våra organiska sökresultat.” – Hampus Gunnarsson, Innehållskoordinator Granngården.se