Search Heroes logo

Varmt välkomna som våra gäster!

Lästid: < 1 minut

Nu är det bara 1,5 veckor kvar till vår allra första Search Heroes-konferens går av stapeln, och som vi har jobbat för att få ihop en helt fantastisk dag. Konferensen, för er som av någon underlig anledning råkat missa detta, föddes i ett samarbete mellan oss på TopVisible och Internet i fokus. Vi kommer att hålla till på fina Malmö Live och datumet att boka in i kalendern är den 18 november. Ämnen som avhandlas under dagen är alla knutna till att driva trafik till sin webbplats, konvertering och analys av trafiken!

 

Search Heroes logo

Som besökare till Search Heroes kan man förvänta sig att få med sig konkreta tips att arbeta med på företaget och framför allt få inspiration från våra fantastiska talare!

 

Några av ämnena som presenteras under dagen är “Skapa grymma SEO-anpassade texter” – presenteras av Linnéa Vikbrant och Karsten Deppert från Contentor, “Google presenterar trender inom sökbranschen” – presenteras av Jonas Wallentin från Google Sverige och en spännande paneldebatt “Hur väljer man ut sina KPI:er” med Martin Östling från Malmö FF, Cecilia Welch från Phonera och Tobias Lindblom från Tailor Store i panelen.

Läs om alla ämnen och våra talare på searchheroes.se

Glöm inte att köpa din biljett, vi erbjuder alla i vårt nätverk att gå till nätverkspris – ange rabattkoden TOPVISIBLE vid bokning så ses vi där!


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.