Topvisibles nya SEO- praktikant

Mattias – SEO praktikant

Publicerat av

Lite kort om mig!

Mitt namn är Mattias Lindeborg och är TopVisibles nya SEO praktikant. Jag är 26 år gammal och bor här i Malmö. Jag studerar E-business manager på Handelsakademin i Malmö. Det är en 2 årig utbildning som riktar sig mot försäljning, affärsutveckling och marknadsföring inom e-handel. Innan jag började studera så har jag jobbat som brevbärare och som truckförare på ett lager.

Jag har alltid varit intresserad av försäljning och marknadsföring. Det har gjort att jag har tittat runt efter utbildningar inom detta. Det som gjorde att jag valde E-business manager är att jag tyckte att det ligger rätt i tiden med det digitala. Allt vi gör på vardagen handlar om det digitala och det ville jag vara en del av.

Min stora förebild inom den digitala världen får jag säga är Mark Zuckerberg som alla vet är Facebooks grundare. Att kunna skapa ett så stort nätverk som används av så otroligt många människor världen över dagligen är minst sagt imponerande!

Varför TopVisible?

Under min första praktik var jag på ett företag som sysslade med försäljning av produkter genom e-handel. Då lärde jag mig att om man ska lyckas med sin försäljning på Internet så måste man också synas digitalt.

Under den praktiken bestämde jag mig för att under min nästa period vill jag lära mig mer om SEO och digital marknadsföring för att kunna synas på internet. Då jag läst om hur många kurser TopVisible håller och att jag hört många som var väldigt nöjda med praktiken på TopVisible så kände jag att ska jag lära mig SEO så är det här. Jag tror att praktiken på TopVisible kommer ge mig en inblick i hur man ska jobba med SEO för att kunna synas så högt upp på Google som möjligt. Så att jag när jag avslutar min utbildning till sommaren kan börja jobba inom digital marknadsföring.

 

Är du också intresserad av att göra din praktik på TopVisible? Läs mer här

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *