Sök jobb på TopVisible

Gänget som jobbar på TopVisible är tight, vänskapligt och med många olika kompetenser. Vi strävar efter att få in folk med olika bakgrunder och kompetenser – men med ett gemensamt intresse i digital marknadsföring. Sök jobb här om du vill styra mycket över din arbetssituation och komma med egna idéer.  Visst får man ”stå ut” med nördiga Google-diskussioner, ett och annat spontant jubel och pingis-spelande på luncherna. Men sånt gillar vi!

Är du en erfaren Google-entusiast, gärna med lite pejl på teknik och programmering, en förkärlek för kunder och sociala sammanhang? Tveka inte att söka jobb hos oss! Vi har ett konstant tryck med nya kunder som vill bli en del av TopVisible-familjen, men det är viktigt för oss att hitta ‘rätt’ person att anställa. Det gör att vi i princip håller ögonen öppna hela tiden.

Spana in våra medarbetare!

Lediga tjänster: 

TopVisible letar efter nya kollegor – Digital Analys, SEO och Google AdWords

Skicka en spontanansökan till info@topvisible.se

Gänget på TopVisible

Sök praktik på TopVisible

Vi fullkomligt älskar studenter. Pluggar du marknadsföring, webbutveckling eller informationsteknik? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör gärna gästföreläsningar, handleder exjobb eller ställer upp som respondenter. Äh, struntsamma vad du pluggar. Hör av dig ändå!

Vi tar sjukt gärna in praktikanter också. Här får du chansen att göra praktik som, i så stor utsträckning som möjligt, blir som ett jobb. Vi hjälps åt tillsammans att bestämma ungefär vad du gör under din period här. Sedan får du följa med våra konsulter och göra det de gör, träffa våra kunder och jobba – precis som oss! Du kommer förhoppningsvis att lära dig massor och vi kommer garanterat lära oss av dig.

marialinden

Vi kan erbjuda praktik inom följande områden:

 Marknadsföring och digital media

  • Sökmotoroptimering – hur man arbetar för att en webbplats ska få bättre synlighet på sökmotorerna, främst Google.
  • Annonsering online via Google, Facebook, Instagram, Twitter, Bing osv.
  • Skapa innehåll på online genom att arbeta med texter och content till webbplatser.

Försäljning

  • Försäljning av kurser inom våra specialistområden.
  • Hur man hittar leads, förbereder samtal, möten och följer upp.

Socialisera med mera