Sökkonferens - Fredrik Winberg

Årets hetaste event – Search Heroes – kommer till stan!

Lästid: 4 minuter

Search Heroes 2016 står inför knuten!

Ni har väl inte missat att det är dags för årets upplaga av Search Heroes, vi på TopVisible arrangerar denna sökkonferens för andra året i rad och är riktigt taggade inför den 16 november! För oss är det extra viktigt att Search Heroes går i Malmö, en av de mest framstående tech-regionerna i Sverige.

Malmö förtjänar all uppmärksamhet i världen. Jag tänkte berätta lite om våra talare under dagen och om vilka ämnen som kommer att avhandlas – och så klart ge er ett speciellt erbjudande!

Gå på Search Heroes till nätverkspris

Digital Analys – så mäter du dina digitala insatser

Elin Ekstedt om digital analys

Elin Ekstedt från FEW Agency talar om hur du analyserar din webbplats och din digitala kommunikation – vad ska du mäta och i vilken ordning. Problemet idag är absolut inte att vi har för lite data att mäta, tvärtom vi har mängder av den! Så hur ska du veta vilken data som är relevant för dig att analysera.

Läs mer om ämnet här!

Konverteringsoptimering: Innehåll-Rankning-Klick-Å sen då?

John Ekman om konverteringsoptimering

John Ekman är grundare till CRO-byrån Conversionista! och driver även världens största (inte konstigt det för den är så jäkla bra) konferens Conversion Jam. John kommer att tala om datadriven konverteringsoptimering på Search Heroes – du har publicerat ditt grymma innehåll, nått en bra placering och driver trafik – vad händer sen?

Läs mer om ämnet här!

The future of Google Search!

Zineb Ait Bahajji om framtidens Google Search

Zineb Ait Bahajji är program manager hos Google Zürich och kommer att berätta om den spännande framtiden i Google Search, vilka trender de ser och vad som inom en kort framtid kommer att vara verklighet i hur vi använder Google. Med live-demos kommer hon att visa oss in i framtiden!

Läs mer om ämnet här!

Global SEO: Så arbetar du med att driva trafik på flera marknader!

Linus Larsson talar om Global SEO

Linus Larsson, Global Online Traffic Manager på Thule Group talar om hur du lyckas med en global SEO-strategi och samtidigt behåller din lokala närvaro. Hur du tar hänsyn till lokala skillnader i content, kultur och bemötande- lika viktigt i den digitala världen som i den fysiska.

Läs mer om ämnet här!

”Hi, I´m Google AdWords, what can I do for you?”

Maria Eckerwall VD på TopVisible

TopVisibles VD, Maria Eckerwall talar om var ni är idag i era AdWordskonton och hur ni hanterar de nästan dagliga förändringarna som Google gör i AdWords-kontot. Vilka inställningar får ni absolut inte missa?

Läs mer om ämnet här!

  • Why should you be doing log analysis & what insights can you get out of it?

  • dominic

Dominic Woodman från den brittiska byrån Distilled som bland annat anordnar Search Love kommer till Search Heroes och talar om:

  • Why should you be doing log analysis & what insights can you get out of it?
  • How can you do it, so that anyone who understands Excel could manage it?

Boka din biljett till nätverkspris idag!

Caliroots – Från 65 till 120 msek på under ett år!

fredrik

Fredrik Winberg har arbetat med sök och webbanalys sedan 2008 och har en gedigen erfarenhet av e-handel. På Search Heroes talar han om hur han med digital marknadsföring tagit Caliroots från en omsättning på 65 miljoner till 120 miljoner på ett år!

Läs mer om ämnet här!

Årets moderator – Lilly Smaijli Gashi!

Lilly Smajli Gashi moderator på Search Heroes

Lillys digitala karriär startade hos Google i Köpenhamn, via Resultify – en digital byrå i Malmö till hennes nuvarande arbete som digital marknadsdirektör på Fyrklövern. Hon kommer att leda dagen med en ytterst kompetent hand!

Läs mer om Lilly här!

Deal based marketing – nytt sätt att hjälpa kunden i slutskedet av en köpprocess!

anders-holmberg

Anders Holmberg är Nordenchef för GetAccept och talar under årets sökkonferens om koncepten för retargeting och abandoned cart som funnits länge och hur e-handlare kan dra nytta av detta på bästa sätt! Han går igenom de nya möjligheterna som finns att kunna marknadsföra sig med smart bannerannonsering till rätt beslutsfattare och påverkare vid rätt tidpunkt.

Läs mer om ämnet här!

Missa inte att anmäla dig till Search Heroes den 16 november på High Court i Malmö, vi har gett alla talare i uppgift att ge många konkreta tips som ni kan börja arbeta med direkt efter. Det viktigaste på en föreläsning enligt oss!

Boka din plats till nätverkspris här!

 


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.