Möt Cia vår nya praktikant inom Webbutveckling

Lästid: 2 minuter

Hej hopp!

Jag heter Cia Alnerheim och är ny praktikant här på TopVisible. Jag studerar till Webbutvecklare CMS på Medieinstitutet i Malmö, en tvåårig YH-utbildning. Jag kommer att göra min praktik här under fyra månader med att bygga upp TopVisibles nya hemsida i WordPress. Jag kommer även att få lära mig mer om hur man marknadsför sig på internet med hjälp av SEO, Google Analytics, Google AdWords och en massa annat skoj, både genom praktiskt arbete och via de utbildningar som hålls här på TopVisible. På min utbildning lär vi oss inte så mycket om digital marknadsföring så det är verkligen ett privilegium att få komma hit, att få kombinera webbutveckling med marknadsföring.

Varför TopVisible?

Att det blev just TopVisible som praktikplats var en ren slump. Jag och några kursare hjälpte Magnus här som även driver tebutiken Teajunkie i Saluhallen, med att göra en ny sajt åt dem och jag fick då förfrågan om att komma hit och vara med från starten av byggandet av TopVisbles nya hemsida. Jättekul tyckte jag, tänk att få den möjligheten! Så jag sa ja direkt. Det har jag inte ångrat, de få dagar jag varit här har varit kanon!

Vem är då jag?

Jag har en liten brokig bakgrund, jag utbildade mig till arkeolog för hundra år sen (som mina barn brukar säga) och arbetade med det under några år men eftersom arbetsmarknaden inte var den bästa och jag var inte villig att flytta så läste jag sedan företagsekonomi och började arbeta på bank. Jag stannade i bankvärlden flera i år och jobbade de sista sex åren med stora företagskunder men när vår avdelning skulle flytta till Stockholm såg jag min chans att göra något annat. Webb har alltid intresserat mig, speciellt som jag även var intranätskribent på mitt förra jobb, så jag såg chansen att få förverkliga min dröm. Det är något som jag absolut inte har ångrat!

Vill du lära dig mer om digital marknadsföring så läs mer om TopVisibles kurser här.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.