Lär känna Emelie Essbrant, vår nya praktikant!

Lästid: < 1 minut

Hej! 

Mitt namn är Emelie Essbrant. Jag läser Service Manager utbildningen på Yrkeshögskolan Malmö. En utbildning där vi läser kurser som Marknadsföring, Ledarskap, Företagsekonomi och Projektledning.

Det är nu dags för min första LIA period och jag har fått den spännande möjligheten att genomföra den här på Topvisible! Här kommer jag främst fokusera på Google Ads och Google Analytics, mycket intressant och värdefullt! 


Varför Topvisible? 

Jag har ett stort intresse för digital marknadsföring och blev tipsad om Topvisible. Jag gick direkt in på deras hemsida och började läsa om företaget och blev super intresserad! Topvisible är ett inspirerande och kunskapsrikt företag där man blir väl omhändertagen!

Vad har jag gjort tidigare? 

Jag har jobbat i en mängd olika roller inom servicebranschen och med ett brinnande intresse för service och av mötet med kunden vill jag nu utvecklas vidare och ta nästa steg i karriären. Vilket känns helt rätt! 

Vad gör jag på min fritid?

Förutom de klassiska intressena som att resa, umgås med vänner och träna så älskar jag att spendera tid på familjens släktgård. Där blir det allt ifrån långa skogspromenader  till att bygga hönshus. Kontraster är det bästa! 

Vad är mina framtidsvisioner? 

Jag ser mig i en framtida roll där jag jobbar med digital marknadsföring och där mina erfarenheter från service och kundkontakter adderats med ny kunskap om de digitala plattformarnas möjligheter. Att jag med denna kombination få jobba kreativt med att utveckla kunders behov och önskemål att nå ut med sina budskap och produkter.


Jag ser fram emot 6 spännande praktikveckor med detta kreativa och inspirerande gäng här på Topvisible!Emelie Essbrant

Emelie Essbrant, studerar Service Manager och har sin praktik här på Topvisible. Hennes främsta fokus är Google Ads och Google Analytics.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *