Sök praktik på Topvisible

Vi fullkomligt älskar studenter. Pluggar du marknadsföring, webbutveckling eller informationsteknik? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör gärna gästföreläsningar, handleder exjobb eller ställer upp som respondenter. Äh strunt samma vad du pluggar, hör av dig ändå!

Vi tar gärna in praktikanter också. Hos oss får du chansen att göra praktik som, i så stor utsträckning som möjligt, blir som ett jobb. Vi bestämmer gemensamt vad du ska göra under din period här men ser gärna att du har ett, eller max två, fokusområden under din tid hos oss. Sedan får du följa med våra konsulter och göra det de gör, träffa våra kunder och jobba – på samma sätt som vi gör! Du kommer förhoppningsvis att lära dig massor och vi kommer garanterat lära oss av dig.

marialinden

Vi kan erbjuda praktik inom följande områden:

Digital Marknadsföring

  • SÖKMOTOROPTIMERING – Hur man arbetar för att en webbplats ska få bättre synlighet på sökmotorerna, främst Google.
  • SEM/PPC – Via Google och Bing
    Kontakta Freddan om du är intresserad av SEO/SEM.
  • SoMe-ANNONSERING – Via Facebook & Instagram, Twitter, LinkedIn.
  • CONTENT – Ta fram SEO-optimerade texter och innehåll till webbplatser, sociala medier osv.
    Kontakta Annah om du är intresserad av SoMe & Content.

Just nu söker vi en praktikant inom Sociala Medier & Content

Är du native i sociala medier och textproduktion? Grymt! Vi söker en praktikant som vill göra sin praktik med sociala medier och innehåll som fokusområde.

Din profil
Till den här praktikplatsen söker vi någon som är bekant med Facebook Business Manager och Ads Manager och som tidigare har provat på att bygga kampanjer på Facebook & Instagram. Det är meriterande om du också har kunskap om annonsering på Twitter och LinkedIn. Du är initiativrik och framåt, gärna med erfarenhet av att jobba med text och bild i olika sammanhang. Det är bra om du har en kreativ ådra och fallenhet för att uttrycka dig i text på ett proffsigt sätt. Du får gärna ha erfarenhet inom grafiska program som Photoshop, Illustrator och InDesign. 

Förutom det är det ett plus om du har nära till skratt och inte är rädd för att dra ett dåligt skämt då och då 😉 

Ansök
Vi vill gärna att du skickar med exempeltexter med din ansökan. Det kan vara både längre och kortare texter du skrivit för olika syften.

Maila din ansökan med exempeltexter till annah.odehammar@topvisible.se så kontaktar vi dig om det blir aktuellt med ett möte.

 

Socialisera med mera