TopVisible Byråhjälpen 2017

Byråhjälpen 2017 – för att ingen kropp är till salu!

Publicerat av

Musikhjälpen väljer i år att lägga fokus på sexhandeln med barn som sker världen över. Varje minut säljs fyra barn – fyra liv som för alltid förändras. Det är dags att sätta stopp för dessa vidrigheter. För mig personligen ligger initiativet väldigt nära, igår kom jag hem från en volontärresa till Lesbos. I flyktingläger är handel med människors kroppar och sexuellt utnyttjande är en del av vardagen.

Vad är Byråhjälpen?

Vi vill uppmana våra kollegor inom reklambranschen att samla in pengar till Musikhjälpen 2017 för att de ska få möjlighet att ge support till organisationer som arbetar mot barnsexhandel via Radiohjälpen. Utmaningen sprids via sociala medier med hashtag #byråhjälpen2017 – tagga gärna upp byråer som ni vill utmana.

Byråhjälpens insamlingsbössa

Byråhjälpen till förmån för Musikhjälpen

Om Musikhjälpens fantastiska arbete!

Sedan 2008 har Musikhjälpen som är ett insamlingsevent i Sveriges Radios regi samlat in pengar till bortglömda katastrofer världen över. Via Radiohjälpen distribueras de pengar som samlas in till hjälporganisationer som arbetar med insatser inom det område som insamlingen sker till.

Detta årets insamlingsevent startade igår kväll, den 11 december med att årets programledare Farah Abadi, Molly Zandén och Kalle Zackari Wahlström gick in i glasburen på Rådhustorget i Umeå. Fram till den 17 december kan vi följa dem via både radio och i SVT play.

Läs mer om Musikhjälpens arbete här!

TopVisibles välgörenhetsinitiativ

För oss är det viktigt att hjälpa organisationer som arbetar med att bekämpa orättvisor och med att göra världen vi lever i till ett bättre ställe. Därför har vi startat vårt initiativ TopCharity där vi erbjuder välgörenhetsorganisationer vår expertis inom digital marknadsföring. Under 2017 har vi arbetat tillsammans med Stiftelsen Friends, Kvinna till Kvinna och Lyssnare utan gränser.

Vill du starta upp ett eget engagemang hos Musikhjälpen och en insamlingsbössa så gör du det här!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *