Digital marknadsföring

Länkbygge och träd som faller i skogen

Lästid: 2 minuter

Gav du några nyårslöften i år? I sure did! Jag lovar att under 2015 (fortsätta) producera bra innehåll, men framför allt att länka till bra innehåll. Innehåll som någon lagt själ och hjärta i och som vi tycker förtjänar både trafik och synlighet på Google.

Genom att länka ut skapar vi incitament till att andra länkar till oss när vi väl producerar spännande texter och innehåll. Man skulle kunna se det som en win-win, tycker jag!

Det är just länkar till ens egen webbplats som är väldigt avgörande för att lyckas ranka bra på Google. Ingen vill väl lägga ner timmar och timmar på innehåll som sedan ingen ser?

Om ett träd faller i skogen men ingen hör det, gör det då något ljud? – George Berkely

Nytuvecklad utbildning för länkbygge

Det är med just dessa viktiga länkar färskt i minnet som vi tog fram vår sprillans nya utbildning: SEO – länkbygge. Taktikerna man kan använda för att bygga länkar till sin webbplats är många och jag hänvisar ofta till Point Blank SEO’s fina Link building tactics som innehåller miiljontals (nästan) bra exempel.

På kursen går vi igenom de frågeställningar som dyker upp när det kommer till just länkar. Varför är länkbygget viktigt? Vilka fallgropar finns? Vad tycker Google? Med praktiska tips tagna ur era branscher går vi igenom taktikerna man bör undvika och relationerna man bör utnyttja.

En bra länk ger länkkraft, en bättre länk ger konverterande kunder, men den bästa länken ger er både och! Bästa sättet att få den bästa länken är att samarbeta med webmasters, skribenter och bloggare som finns inom er nisch eller sfär. Relevanta länkar hjälper er inte bara att ranka, utan ger er även besökare och, förhoppningsvis, försäljning.

Missa inte chansen att lära er den absolut viktigaste punkten, inte bara för SEO, utan för hela den digitala marknadsföringen. Bli inte ett träd som faller i skogen! Med vår hjälp blir ni ett Amerikanskt sekvojataträd, mitt på Lilla Torg en fredagskväll.

Kurserna gör dig bättre och oss mer effektiva

SEO-kursen i Länkbygge är en av TopVisibles populära kurser. Vårterminen 2015 är till bredden fylld med utbildningar inom digital marknadsföring. Kurserna gör inte bara dig till en bättre marknadsförare, utan också till en bättre inköpare. Att själv kunna hantera och diskutera de grundläggande förutsättningarna gör att en konsult kan fokusera på de riktigt svåra grejerna. Billigare för dig, roligare för mig och effektivare för oss båda!

Kurser våren 2015

Januari

Februari

Mars

Vill du veta mer om utbildningarna? Klicka dig in på någon av dem nedan eller slå oss en signal på 040-616 08 88.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.