Vårt fokus på Internet i Fokus!

Lästid: 2 minuter

I går befann vi oss på Internet i Fokus i Sankt Gertruds fina lokaler där Maria Eckerwall föreläste om hur man effektiviserar sin Facebookannonsering. En uppskattad föreläsning med många tummar upp i publiken!

I föreläsningen gick Maria genom hur viktigt det är att arbeta med användarupplevelsen när det kommer till annonsering på sociala medier. Använd bilder som väcker en känsla hos er målgrupp och se till att max 20% av bilden är text. Hon pratade bland annat även om Business manager, hur man jobbar med remarketing och e-maillistor och hur viktigt det är att ha tydliga mål med sin annonsering. Tänk även på att byta budskap ofta, kanske inte lika ofta som du byter underkläder men i vart fall med jämna mellanrum!

Maria Eckerwall intar scenen och pratar om effektivisering av Facebookannonsering!

Maria Eckerwall intar scenen och pratar om effektivisering av Facebookannonsering!

 

Vi passade även på att presentera vår nya sökkonferens Search Heroes som går av stapeln den 18 November på Malmö Live. Konferensen täcker under en heldag spännande ämnen som bland annat trender inom sökbranschen, hur man effektiviserar sin konverteringsoptimering och hur man skapar SEO-anpassade texter. Våra talare kommer bland annat från företag som Tailor Store, Google, Testagram, MFF och Nespresso.

Trycket på biljetter är stort just nu, vi har endast ca 100 platser kvar – så vill du komma bör du boka nu!

I vår monter bjöd vi på gott kaffe och lottade ut en kurs!

I vår monter bjöd vi på gott kaffe och lottade ut en kurs!

 

Vi vill skicka ett stort grattis till Madelene Risén från Skånemejerier som blev den lyckliga vinnaren av valfri kurs hos oss på TopVisible. Hon kan välja mellan att lära sig mer om SEO, Google AdWords, Google Analytics, Instagram Ads, Facebookannonsering eller gå en mer allmän kurs i Internetmarknadsföring. Hipp hipp hurra för dig Madelene! Alla som var med och tävlade får även möjligheten att gå 2 för 1 på våra kurser.

Åter igen, ett stort tack från oss på TopVisible till alla er som vi mötte igår, om ni vill komma i kontakt med oss för att prata mer om våra konsulttjänster – slå en pling på 040-616 08 88 eller maila till info@topvisible.se


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.