Mer än hälften av alla internetanvändare i Sverige använder sociala medier dagligen. Syns du i flödet?

Strategi

Annonsering

Analys

Kurser

Få en grymt bra närvaro på sociala medier – kontakta oss!

Marknadskoordinator

072-326 87 00

Anna-Karin har världens bästa jobb, enligt henne själv. På TopVisible är hon ansvarig för försäljningen och sköter en hel del av företagets marknadsföring. Hon är extremt intresserad av onlinemarknadsföring över lag och ser till att sätta sig in i varje kunds specifika önskemål. Är ni intresserade av att veta mer om våra konsulttjänster, kurser eller bara snacka lite skit? Då är det Anna-Karin ni ska ringa!

Senior Digital Marknadsförare

076-036 56 35

Erik är Senior Digital Marknadsförare på TopVisible. Han har mer än 10 års erfarenhet inom online marknadsföring, och har jobbat på både kund och byråsidan. Mätning och optimering är huvudingredienser i hans dagliga arbete, gärna med en krydda teknik. Han älskar att anamma komplexa utmaningar online och strukturera till solida digitala strategier.

Digital Marknadsförare

073-396 51 17

Annah älskar att jobba med digital marknadsföring och har en förkärlek till sociala medier. Karriären började nog redan med Lunarstorm back in the days. Sen dess har hon varit intresserad av det mesta som berör sociala medier. Hon är utbildad vid Stockholms Universitet och Hyper Island och har sedan examen 2013 jobbat med både traditionell och digital marknadsföring. Kärleken ligger dock i det digitala och därför var det helt naturligt att söka sig till TopVisible.

Kom igång med sociala medier – boka ett möte med oss idag!

 

 

Lär dig mer om sociala medier!

Boka en kurs med oss idag!

Socialisera med mera