SEO-kurs för nyföretagare vid Minc

Lästid: < 1 minut

TopVisible genomförde nyligen en SEO-kurs i Malmö för start-up företag vid inkubatorverksamheten Minc. 10 st person från olika branscher fick lära sig hur man arbetar med att få bättre synlighet på Google med sökmotoroptimering.
Deltagarna vid SEO-kursen fick bl.a. lära sig att ta reda på vilka sökord de bör fokusera på, hur de skall arbeta med för att optimera sin egen hemsida samt hur de skall attrahera besökare att bli mer aktiva på sin website och få fler länkar till sidorna som de vill få synliga på Google.

SEO-kurs med teori och praktiska övningar

SEO-kursen pågick under en halvdag och innehåll både teoretiska och praktiska delar för att de skulle ta till sig kunskapen om sökmotoroptimering på olika vis. Dagen inleddes med teorier och demo om hur andra gör, både korrekt och felaktigt. Mellan SEO-kursen teoretiska delar varvades praktiska övningar in så att deltagarna själv fick undersöka och analysera utifrån sina egna projekt och företag.
Målet med SEO-kursen var att deltagarna skulle bli bättre inköpare av SEO-tjänster samt att själva kunna arbeta med sökmotoroptimering.


Magnus Äng

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *