Amanda SEO praktikant på Topvisible

Möt Amanda – Vår nya SEO-praktikant från IHM

Lästid: 2 minuter

Hej

Amanda här (wave), TopVisible’s nya praktikant som de kommande 10 veckorna ska lära mig allt eller så mycket som möjligt inom SEO och Sociala Medier. Jag håller just nu på att utbilda mig till E-Commerce manager på IHM Business school.

Varför TopVisible och SEO?

Under mitt första år på IHM och specifikt under Digital Marknadsförings kursen så insåg jag att SEO är något väsentligt i allt online, något som jag själv kände att jag kunde väldigt lite om. Jag kände direkt att jag vill lära mig mer om detta. Där och då började jakten på en bra byrå som ville ta mig under vingarna och lära mig allt de kan. TopVisible blev snabbt mitt första val då jag fick rekommendationer om deras kompetens samt att de tar väl hand om sina praktikanter. Jag hoppas att jag kommer ta mig med mig en hel del kunskap samt en förståelse för vad det innebär att jobba med digital marknadsföring.

Vem är jag?

Jag växte upp i idylliska Svedala bland hästar, skog och ängar men insåg i tidig ålder att jag behövde mer. Redan som 16 åring drog jag till London för att lära mig engelska och bryta mig loss. Jag fick en aptit för att resa då jag älskar nya kulturer, människor men främst att bli inspirerad av allt från personer till byggnader och företag. Jag flyttade till Schweiz efter gymnasiet och utbildade mig inom Hotel Management. Som en del av utbildningen fick vi göra praktiker runt om i världen. Efter några varv runt jorden var det dags att komma tillbaka hem. Nu bor jag i Malmö med min sambo, dotter och hund. Jag är en människa som älskar utveckling och den senaste tekniken och jag kände att hotellbranschen inte hade det. Jag vill vara där det händer och bestämde mig för utbilda vidare mig inom en bransch som ständigt växer.  

Vill du precis som jag lära dig mer om SEO så klicka in och läs om TopVisible’s kurser här!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *