Praktikant

Möt Mehrnosh – TopVisibles nya praktikant!

Lästid: 2 minuter

Hej hej hallå, Mehrnosh här!

Jag kommer att spendera 8 härliga veckor på TopVisible som praktikant inom digital marknadsföring, med fokus på PPC och annonsering i sociala medier. Just nu går jag andra året på IHM Business School där jag läser till E-commerce Manager.

Start with why

Min utbildning har varit oerhört lärorik. Vi har bland annat fått kunskaper inom digital marknadsföring, affärsmannaskap, e-handel och projektledning. Min favoritkurs var utan tvekan digital marknadsföring. Därför var det självklart för mig att fördjupa mina kunskaper hos den bästa digitala byrån – TopVisible (ej sponsrat inlägg, eller räknas godis som betalningsmedel?). Nej, men genom research och rekommendationer från andra insåg jag snabbt att valet skulle falla på TopVisible. Jag känner mig i riktigt trygga händer hos detta härliga och kompetenta gäng. Här kommer jag även få möjligheten till att delta på deras roliga kurser i bl a Google Analytics, Google AdWords och SEO. Hur lyxigt är inte det?

Vem är jag då?

En petite mademoiselle från cykelstaden Lund, som kanske är den enda i stan som tar bussen varje dag. Det är ju då jag hinner läsa alla nyheter inom e-handel och marknadsföring (ett snabb-skroll på sociala medier också så klart). 

Lyssnar ofta på TED-talks och podcasts om allt från människors beteenden till framgångssagor och misslyckanden. Favoriten är Simon Sineks TED-talk ”How great leaders inspire action”. Något som ligger mig nära om hjärtat är den humanitära organisationen Look Good…Feel Better som jag varit volontär för i 6 år. Vi håller löpande kurser på olika sjukhus i hudvård och make up för kvinnor som genomgår behandling av cancer. 

Your future is created by what you do today, not tomorrow

Efter sommaren bestämde jag mig för att verkligen våga utmana mig själv. Det har resulterat i att jag, efter TopVisible, kommer avsluta praktikperioden i Iran. Jag kommer alltså under ytterligare 8 veckor få vara på marknadsavdelningen på ett e-handelsföretag som är motsvarigheten till Let’s deal och Groupon. Det ska bli spännande att lära känna marknaden där och se hur kunderna beter sig. Det känns även lite nervöst då jag behärskar språket men behöver arbeta upp förmågan i skrift. Så det är vad jag gör om kvällarna, pluggar persiska!

Hur som helst, jag ser verkligen fram emot att fylla på min kunskapsbank och få delta på TopVisibles kurser. Jag har redan hunnit gå en kurs här i hur du annonserar på Facebook & Instagram, som fantastiska experten Annah höll i. Riktigt kul och lärorikt!

Klicka här om du också vill gå kurserna, så ses vi kanske där 🙂 


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.