Helena gör sin praktik på TopVisible

Möt Helena vår nya PPC praktikant

Lästid: 2 minuter

Helena Jönsson heter jag och är det senaste tillskottet av praktikanter på TopVisible. Jag går sista terminen på den 2-åriga YH utbildningen Service Manager for Future Tourism och ska vara på TopVisible i tio veckor. Under denna tiden ska jag suga upp så mycket ny kunskap jag bara kan.

Vem är Helena?

Jag är lite av en globetrotter och mitt Tripadvisor konto berättade nyligen för mig att jag har besökt 574 olika städer och byar. Jag har bott i USA, Australien, Kanada och Norge men nu är jag på plats i Malmö igen. Jag älskar alltså att resa och har jobbat som flygvärdinna de senaste sju åren vilket passat mig alldeles perfekt.

På fritiden umgås jag mycket med vänner, familj och min sambo, jag har ett nyfunnet intresse i att renovera möbler och försöker hålla liv i mitt gamla intresse träning.

Hur hamnade jag på TopVisible?

Förutom att vara flygvärdinna på världens sjätte största lågprisbolag Norwegian skriver jag även texter och tar bilder till flygbolagets Instagram och övriga sociala kanaler och det är så jag har fått upp ögonen för digital marknadsföring. Jag valde att söka praktik på TopVisible efter att ha hört vilken fantastisk arbetsplats det är av tidigare praktikanter och vilken tur jag haft som fått chansen att vara här!

Jag ska fokusera på Google AdWords men hoppas hinna lära mig mer om sociala medier och SEO och gå på de lärorika kurserna som anordnas här. Jag ser fram emot alla nya utmaningar jag kommer att ställas inför och att lära känna det härliga gänget som redan jobbar eller praktiserar här.

Vad jag vill bli när “jag blir stor” det vet jag inte riktigt än, men jag hoppas att tiden på TopVisible kommer att ge mig många nya färdigheter och ta mig ett steg närmare min framtida karriär.

Hoppas vi ses på någon av TopVisibles kurser!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.