Tobias LIA-praktikant

Lär känna Tobias, Topvisibles nya CRO-praktikant

Lästid: 3 minuter

Tjena!

Vad kul att du hittade detta blogginlägget och att du är intresserad av att lära känna mig lite bättre.
Jag heter Tobias Mørkhøj och just nu värmer jag mig med lite varm choklad efter att ha hittat den perfekta julgranen. Ja, varm choklad. Jag brukar säga att jag inte är tillräckligt gammal för att dricka kaffe, men nu är jag 25 år så det är kanske dags att hitta en annan ursäkt. 

I vanliga fall studerar jag till E-commerce Manager på IHM Business School i Malmö, men under 16 veckor har jag fått äran att göra min andra och sista LIA-period på Topvisible och Ranktrail. Jag vill testa på så mycket som möjligt, men kommer främst jobba med konverteringsoptimering.

Kort om mig

Jag är född och uppvuxen på Bornholm i Danmark, men har sedan 2015 bott utomlands då jag jobbat som reseledare för Ving. Stränderna och hotellpoolerna i Turkiet, Teneriffa, Thailand och Rhodos var mina hem i 2 år. Nu när jag sitter här och skriver och tittar ut ur fönstret då längtar jag lite extra efter värmen. Under mitt säsongsarbete träffade jag en svensk tjej som jag sedan bott med i Sverige i 3 år.   

Jag är en av de många killar som alltid spelat fotboll. Jag är en vinnarskalle, men enligt mig själv är jag även en bra förlorare. Kaptensbindeln har ofta suttit på min vänster arm och det har gjort mig till en team player med stort T! Att bidra för gemenskapens bästa samt hjälpa till där det behövs sitter djupt i ryggmärgen på mig.
Jag har alltid älskat att hjälpa andra och att bidra till andras utveckling, och därför var planen länge att plugga till lärare. 

Jag nämnde tidigare att jag inte dricker kaffe, däremot är jag beroende av ett köttigt pass på gymmet. Enligt mig finns det inget bättre sätt att koppla av och ladda upp batterierna.   


Varför Topvisible?

Först och främst har jag länge sett mig själv jobba som konsult, då jag gillar att grotta ner mig i olika projekt.
Dessutom gillar jag att bli inspirerad eller ta lärdom av andra för att sedan kunna dela med sig av den kunskapen till andra. För mig är det som en cirkulär process som aldrig tar slut. När jag lär mig något nytt och användbart vet jag att tusentals andra människor hade gynnats av denna kunskapen, och därför tycker jag det är viktigt att dela med sig av sina erfarenheter. Känslan av att få hjälpa andra att lyckas samt göra skillnad är jag säker på att jag kan förverkliga som konsult.   

Det var självaste Magnus Äng som presenterade mig till Topvisible. Under de två kurser jag hade äran att ha honom som lärare lyckades han verkligen att sälja in sig själv och sitt företag – så när valet stod mellan Topvisible och en annan byrå fanns det inget tvekande. Dessutom rekommenderade även min handledare från min första LIA-period Topvisible efter han själv jobbat där tidigare. 

Slutligen är det ett företag som ligger i framkant och ett företag med mycket trevliga och kompetenta anställda.


Vart ser jag mig själv i framtiden?

Jag ser mig själv jobba på en byrå där jag sköter konverteringsoptimering hos kunderna, men även på byråns egna hemsida. Att hålla sig uppdaterad inom branschen, försöka leta fram nya tendenser som gör susen samt dela med mig av detta i form av blogginlägg eller dylikt är en stor motivation.
När jag gör något är det alltid helhjärtat, och med mitt tävlingssinne kommer jag alltid sträva efter att bli bäst. Därför är målet att jag ska bli en top of mind aktör inom CRO, och gärna vara han som knäckt människans tankeprocess vid köptillfällen och hitta sätt att använda detta för att öka konverteringen. 


Nu börjar chokladen ta slut

Jag vet att er tid är dyrbar och därför vill jag tacka för att ni läste detta inlägg. Jag hoppas ni lärt känna mig lite bättre och att ni tyckte det var värt det. 

Precis som jag nämnde tidigare så uppskattar jag när man delar med sig av sin kunskap. Jag är säker på att ni som läst detta har lite tankar att dela med er av. Därför undrar jag 

           “Vad tycker ni är viktigt att ha med i en kort presentation om sig själv?”

Ni är välkomna att skriva era tips här i kommentarsfältet. Jag hade även uppskattat om ni vill nätverka med mig på LinkedIn. På så sätt kan vi inspireras och lära ifrån varandra framöver.   

 

Nu ska jag börja pynta julgranen.

God jul och allt gott!
/Tobias


Tobias Mørkhøj

Tobias studerar E-commerce Manager och brinner för konverteringsoptimering. Han kommer praktisera hos oss i 16 veckor!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *