Jessica Evans

Möt Jessica Evans, vår nya SEO-praktikant!

Lästid: < 1 minut

Om mig

Hejsan, Mitt namn är Jessica Evans. Jag bodde mina första 19 år i Stockholm, men bestämde mig 2013 att flytta till Skåne för att studera lite världshistoria och engelska men även jobba.

Mitt intresse för det digitala har funnits hos mig länge och jag har länge vetat att jag vill arbeta i det digitala samhället men inte riktigt hur eller med vad. Jag beslutade mig att i mars 2018 söka in till webbanalytiker på Medieinstitutet. Under utbildningens gång kändes det väldigt rätt och jag hittade även min förkärlek till SEO. Jag tycker det är spännande att se hur trender förändras och hur det digitala alltid ändras och att man måste hänga med i svängarna och anpassa sig.

Min Praktik

Redan sen start av min utbildning hade jag ett öga för Topvisible och hört mycket bra om dem.  Jag ser väldigt mycket framemot att spendera min praktik här och få chansen till att få tal del av deras kunskap och fördjupa mig i den digitala världen. Under min tid här kommer jag få specialisera mig inom sökmotoroptimering, vilket jag tycket ska bli väldigt roligt.  

Andra intressen jag har är att resa och upptäcka världen, gärna olika städer runt om i Europa, men även umgås med mina nära och kära samt försöka att med jämna mellanrum träffa familjen i Stockholm.

Tack för att ni tog er tiden att läsa och vill ni veta mer hittar ni mig på LinkedIn

Allt gott! / Jessica Evans


Jessica Evans

Jessica Evans studerar just nu på Medieinstitutet till webbanalytiker. Hon ska praktisera här hos oss och fördjupa sig i SEO. Hon ser framemot en spännande och lärorik tid här på Topvisible.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.