Micro-moments-TopVisible

Hej! PPC-praktikant Victor här.

Lästid: 2 minuter

Hej PPC-praktikant Victor här!

Mitt namn är Victor Palmgren, jag är 25 år ung avdankad lagerarbetare som valt att hoppa på tåget som går mot den digitala världen. Född och uppvuxen i Lomma och har läst ett år på Malmö högskola på informationsarkitekt-programmet, tills jag insåg att det var för mycket programmerande. Jag bestämde mig för att gå den mer analyserande vägen, och då var valet av utbildning enkel. IHM Business School i Malmö blev min nästa destination. På IHM läser jag Digital Marketing & Sales Analytics.

Varför digital marknadsföring och PPC?

Jag har alltid velat jobba med marknadsföring på något sätt samtidigt som jag är lite av en datornörd. Så varför inte slå ihop dessa två saker och bli en digital marknadsförare?

Det är i den digitala världen som framtiden finns och det är där jag vill spendera min tid fram tills pensionen. Varför jag ville jobba med just PPC (Läs mer om PPC här) smög sig fram sakta men säkert under den första kursen i skolan. PPC är som ett konstverk som aldrig blir klart, utan något som hela tiden måste optimeras och man kan ägna timmar till att gotta ner sig i data.

Varför TopVisible?

Direkt när jag blev antagen till utbildningen så ringde jag Maria Eckerwall och frågade om det fanns en chans för mig att få ha min första praktik här. Jag hade hört mycket gott om TopVisible och visste att detta gäng gör ett fantastiskt jobb och är fenor på både SEO och PPC. Jag kände att jag ville vara en del av denna duktiga, härliga och trevliga familj. Under mina tio veckor här vet jag att jag kommer lära mig hur mycket som helst.

Mina förväntningar på min första praktikperiod här på TopVisible är att lära mig så mycket jag kan inom PPC men också få vara med på utbildningar, var en del av gänget och att bli en PPC-ninja.

 

Vill du precis som Victor lära dig mer om annonsering med Google AdWords? Då kan vi varmt rekommendera våra kurser!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *