topvisible

Topvisibles anställda går in som delägare!

Lästid: 4 minuter

Det händer så mycket spännande hos oss på Topvisible! För en vecka sedan blev vi korade till tredje bästa byrån i klassen digital i den prestigefyllda tävlingen Årets Byrå. Två veckor innan så inledde vi vårt test med fyradagars arbetsveckor (mer info om hur detta går kommer inom kort). Och nu kan vi berätta ännu en nyhet – nämligen att alla våra anställda numera är delägare i företaget!!

Nya och nygamla ägare!

Top Marketing Group möter den ökade efterfrågan på digitala helhetslösningar!

Top Marketing Group kan stoltsera med starka och välkända varumärken. Den digitala marknadsföringsbyrån Topvisible, nyligen utsedda till topp 3 i Årets Byrå. Sveriges största konferens inom sökmarknadsföring, SearchStars och det kraftfulla content och SEO-verktyget RankTrail med några av Sveriges största företag som kunder. 

För oss som jobbar inom gruppen känns det som ett självklart steg. Vi vill med våra starka varumärken skapa ännu bättre förutsättningar för tillväxt under ett och samma tak. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och vill kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga lösningar inom digital marknadsföring, strategi, utbildning, produktion, annonsering, rekrytering och analys.

Topvisible och RankTrail har alltid haft väldigt mycket gemensamt – vi hittar sätt att möta våra kunders behov av hjälp med digital marknadsföring. Företagen är innovativa och agila, något som är väldigt viktigt för att lyckas i vår bransch. 

Med företagsgruppen kan vi enkelt samordna våra insatser och möta våra kunders helhetsbehov inom digital marknadsföring och analys. Därför bildar vi tillsammans Top Marketing Group. 

Topvisibles anställda blir delägare

Alla anställda i Topvisible och RankTrail har fått möjlighet att gå in som delägare i det nybildade Top Marketing Group. Vi har redan lyckats med att skapa en stark och positiv företagskultur och vi vill fortsätta att satsa på det viktigaste vi har – våra fantastiska medarbetare. Med delägarskap ger vi våra anställda möjligheten att vara ännu mer delaktiga i viktiga beslut och i företagets framgång.

“En fantastisk möjlighet för oss anställda att få vara en del av bolaget på ett, vad jag vet, unikt sätt. I mina ögon en win-win situation då företaget får motiverade anställda med ett genuint intresse av företagets bästa och vi anställda blir tacksamma och mer involverade i företagets välmående.

Även om Topvisible alltid lyssnat på mig som anställd känner jag att jag kan få tycka till och påverka ännu mer nu. Jag känner mig mer delaktig, enbart på ett positivt sätt.”  Niklas Aronsson

Niklas Aronsson, delägare Topvisible
Niklas Aronsson, Konsult och delägare

“Det är väldigt kul att få vara del av ett företag som satsar på sin personal och som vågar gå sin egen väg. Jag tror på människorna bakom företaget, hela företagsidén. Det ska bli så spännande att få vara med på den här resan.” Fanny Hansson

Fanny Hansson, delägare Topvisible
Fanny Hansson, Konsultchef och delägare

“Jag väljer att investera i ett innovativt företag som har väldigt många spännande projekt på gång. Det är så häftigt att få lov att vara med och påverka företaget ännu mer framåt som delägare.” Carl-Gustaf Kesselman

Carl-Gustaf Kesselman, delägare Topvisible
Carl-Gustaf Kesselman, Konsult och delägare

“Det som gör Topvisible unikt är att vi investerar i både våra medarbetare och våra kunder. Vi vågar testa nya sätt att arbeta på och vi utmanar normen. Det är enormt motiverande för mig att få lov att bli delägare i företaget.” Alexandra Wingstrand

Alexandra Wingstrand, delägare Topvisible
Alexandra Wingstrand, Konsult och delägare

Alla tidigare delägare i Topvisible och RankTrail har valt att fortsätta investera i verksamheten. 

Magnus Äng axlar rollen som VD i Top Marketing Group

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Magnus Äng, medgrundare till både Topvisible och RankTrail som VD i Top Marketing Group. Han kommer i sin roll att fortsätta den positiva utvecklingen av båda företagen och även de projekt som ligger i vår pipeline. 

“Med den samlade expertisen som finns i Top Marketing Group kommer vi att kunna uppfylla en stor del av företags digitala behov.” Magnus Äng, VD på Top Marketing Group

Topvisibles anställda blir delägare
Magnus Äng, VD Top Marketing Group

Under året planerar vi att anställa ytterligare 5 personer till företaget och är öppna för lansering inom både fler områden och på fler marknader. 

Vill ni veta mer om detta? Kontakta mig gärna så berättar jag mer!


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.