TopVisible satsar på sig själva! Nya värvningar och kompetensutveckling

Lästid: 3 minuter

Kan ni förstå att en sjättedel av 2018 redan har gått? Sitter och tittar ut på den virvlande snön utanför fönstret och funderar på att lägga in det som en post i vår timrapportering “Titta ut på snön/solen/regnet” – 30 min. Det bör räknas som tid för reflektion – och det är precis det jag tänkte ägna mig åt i det här blogginlägget!

Innan jag delar med mig av  mina reflektioner och nyheter om TopVisible tänkte jag fråga om det var någon mer än jag som aldrig hade hört ordet “snökanon” användas som väderfenomen före tisdagen den 27:e feb? Jag var åtminstone inte ensam om att googla ordet, se grafen nedan från Google trender den senaste veckan:

Häftigt när naturen kan överraska oss!

Jag ville dela med mig av lite som händer hos oss på TopVisible – mer än att vi fascineras av snön (som många andra Skåningar!)

Nya härliga kollegor

Vi är numera 8 stycken i vårt Toppengäng! I december hade vi glädjen att få hit Fanny Edenbro från SEO-byrån TopDog i Stockholm och nu känns det redan som hon är en oumbärlig del av vårt team! Sen gjorde vi en nygammal rekrytering i januari när Magnus Äng återigen blev 100% anställd hos oss på TopVisible. Magnus har alltid varit delägare och engagerad i bolaget men har också haft många andra uppdrag och projekt igång som fått mycket fokus. Nu får vi glädjen att ha Magnus helhjärtat hos oss! Vi kan även tillägga att under våren har vi 6 praktikanter hos oss från IHM och Medieinstitutet – känns väldigt kul!

Nya spännande uppdrag

Tepe Munhygienprodukter och Skånemejerier är två av de 17 fina företag som vi fått äran att starta upp med än så länge under 2018. Vi ser en stor spridning på uppdragens natur vilket är spännande såklart.

Bokat datum och talare – SearchStars i oktober

Jag hoppas att ni som läser det här redan känner till vår konferens SearchStars? Om inte, så se till att boka in den 9:e oktober 2018 i kalendern för då kör vi igen! Vi har redan bokat våra första talare och lokal (Studio i Malmö). Bland talarna kan vi än så länge se fram emot att lyssna på:

Satsning på vår fantastiska personal

Slutligen tänkte jag berätta om en spännande satsning som vi beslutat att göra i år. En del av vinsten från 2017 ska återinvesteras i vår personal i form av kompetensutveckling. Då vi består av en gäng med olika intressen och fokus. Med det i tanke så har vi beslutat att alla får en egen budget för sin utveckling och kan därmed resa på någon konferens i världen! Hittills har det bokats en resa till Conductors Summit i New York nästa vecka och ett gäng reser till Digital Summit i Seattle i april. Vi räknar med att det kommer generera massor av nya idéer men framförallt kunskap och inspiration som vi tar med oss i alla projekt! Är ni sugna på att åka på konferens kanske ni hittar något intressant i denna listan.

Hej från TopVisible + vår söta kontorshund Jane!

Varmt välkomna om ni vill ta en kaffe och höra mer om vad som händer här – vi håller också utkik efter nya erfarna kollegor – kanske är det du?


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.