Fanny Edenbro TopVisible

Möt Fanny Edenbro – TopVisibles nya stjärna!

Lästid: 2 minuter

Jag heter Fanny (En till Fanny hos TopVisible- dubbelt så roligt. Pun intended) men går under namnet Sanny här på kontret.

Jag är nyinflyttad från Stockholm, där jag är född och uppvuxen. Jag arbetar med digital marknadsföring med inriktning på SEO, digital analys samt PPC här på TopVisible – världens bästa arbetsplats. Jag kan faktiskt säga det då jag hade ett ex antal godispåsar på mitt skrivbord när jag anlände till jobbet på min första arbetsdag. Ge mig lite godis eller mat så blir jag lycklig!

Hur hamnade en Stockholmare på TopVisible i Malmö?

Jag hoppade in i det digitala branschen ganska sent här i livet. Ett tag nördade jag på fritiden med lite java och lekte runt lite med webbsidor. Det var först när jag arbetade på ett företag inom skönhet som inte gjorde traditionell marknadsföring, utan ville att så mycket pengar som möjligt skulle gå till goda ändamål, som jag insåg hur viktigt det är med digital marknadsföring och vikten av att skapa ett innehåll som fångar uppmärksamhet.

Tillslut insåg jag att detta var ett område jag ville arbeta inom. Lägligt nog fick jag då ett erbjudande att börja med SEO och hoppade på det digitala tåget. Och på den vägen är det. När jag till slut tröttnade på Stockholm kontaktade jag Maria då jag såg en otroligt roligt robots.txt här på TopVisibles blogg. Jag kände att “här ska jag vara!”. Jag fick då kontakt med Maria och en vacker dag blev jag inbjuden till intervju på kontoret i Malmö. 

Efter att spenderat en svettig dag med intervjuer på TopVisible återvände jag till Stockholm med hoppet som min bästa vän. En vecka senare letade jag lägenhet som en toka och en månad senare packade jag en bil och körde ner till mitt nya äventyr!

Så vem är jag då?

Nörd. 100%. Jag är nörd i allt jag tycker om: Analytics, SEO, tekniska prylar (Tomten får gärna ge mig en Google Pixelbook, Pixel Phone 2 och Google WiFi), filosofi, yoga osv. Inget ska göras halvdant! Jag talar även flytande Sarkasm.

I min roll kommer jag främst arbeta med SEO men även med digital analys och PPC. Jag fullkomligt älskar att man aldrig kan sluta lära sig inom detta ämne. Det kommer ständigt nya uppdateringar och ny data att analysera.

Jag ser fram emot en spännande start på det nya året med nytt jobb i en ny stad med mina nya coola kollegor. Är du intresserad av några av våra digitala tjänster? Kontakta oss här så kanske vi ses!


Fanny Edenbro

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *