Årets byrå 2020

⭐ Topvisible nominerade i Årets Byrå 2020

Lästid: < 1 minut

Vår måndag inleddes på ett fantastiskt sätt då vi som ett kvitto på det arbete vi gör fick veta att vi är nominerade till Årets Byrå 2020. Självklart skålade vi i apelsinjuice och frukostfrallan smakade lite extra gott! Av 142 byråer är vi alltså en av de som rankats högst i betyg av våra kunder. Häftigt!

Topvisible nominerade till årets byrå 2020

Kategori: Digital 7-25 MKR

Kategorin som vi är nominerade i heter Digital 7-25 MKR och det som avgjort nomineringen är våra kunders utlåtande om oss kombinerat med vår omsättning. Regi, som ligger bakom “Årets Byrå” har gjort djupa intervjuer med ett stort antal av våra kunder och tack vare resultaten i dessa intervjuer är vi med i slutspurten. Den 20 februari tillkännages vinnaren på Regis gala på Berns i Stockholm.

Vad är det som gör att vi har så nöjda kunder?

Maria, Carl-Gustaf, Magnus, Caroline, Anna, Fredrik, Anna-Karin, Niklas, Alexandra, Nils, Fanny, Ulf och Johan. Med andra ord – alla som har daglig kontakt med och gör ett riktigt bra jobb för våra kunder. Det här är verkligen allas vår nominering!

Det är otroligt att få denna nominering och jag blir så stolt över gänget på Topvisible och de fantastiska relationer vi har med våra fina kunder. Vi ska verkligen vara stolta och glada!

Maria Eckerwall, stolt och glad VD på Topvisible

Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.