Årets Byrå 2021

Topvisible nominerade i Årets Byrå 2021

Lästid: 2 minuter

Alltså wow!! Efter ett särdeles speciellt 2020 med alla de utmaningar som en pandemi visat sig innebära, för både våra kunder och för oss, så känns det lite extra speciellt att få inleda året med en nominering till Årets Byrå.

Årets Byrå 2021

Vad är Årets Byrå 2021?

Årets Byrå är en tävling anordnad av Regi där svenska byråer med olika inriktningar och i olika storlekar tävlar mot varandra. Nomineringar och vinnarna baseras på kundundersökningar – vilket gör detta till en tävling som vi verkligen vill vinna. Totalt har 69 byråer chans att ta hem vinsterna i de olika kategorierna under 2021 och några av de delar som ingår i kundundersökningen är:

  • Varför kunden valt att jobba tillsammans med byrån
  • Marknadspositionering
  • Byråns prestation
  • Anledningar till avslutat samarbete

Totalt har ca 250 byråer blivit utvärderade i Sverige, Norge, Danmark och Finland inför årets tävling. Nu är vi 69 kvar! Se hela listan på nominerade byråer här: Nominerade 2021

Kategori: Digital 6-25 MKR

Kategorin som vi är nominerade i är Digital Byrå med omsättning mellan 6-25 miljoner kronor. Det som avgjort nomineringen för oss är alltså vår omsättning i kombination med våra kunders utlåtande om oss och vårt samarbete. Regi, som ligger bakom “Årets Byrå” har gjort djupa intervjuer med ett stort antal av våra kunder och tack vare resultaten i dessa intervjuer är vi med i slutspurten. Den 11 mars tillkännages vinnaren och vi hoppas såklart på att klå förra årets 3:e plats!

Varför är vi nominerade?

Den frågan är inte svår att besvara, för det första så har vi helt fantastiska kunder som vi ÄLSKAR att jobba tillsammans med. Vi har dessutom världens bästa team med stjärnor som Fanny, Nils, Fredrik, Alexandra, Niklas, Caroline, Johan, Maria, Carl-Gustaf, Magnus, André och Massi. Det kan ju inte bli annat än bra!

Nu ser vi fram emot den 11 mars med spänning och hoppas på att vi får stå på prispallen 🏆

Vill du också jobba med en finalist i Årets Byrå 2021?


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.