Katja Stålhammar, VD på Top Marketing Group

Möt Katja Stålhammar och Top Marketing Group

Lästid: 2 minuter

Att ta sig an ett VD-jobb i en helt nystartad koncern mitt under rådande corona-pandemi kan tyckas galet – men det gick bara inte att säga nej till den här möjligheten. Jag visste sedan tidigare vilket grymt gäng som finns på Topvisible och Ranktrail och med dem som en del av TMG och med den tillväxtresan som koncernen har framför sig, kändes det som något jag definitivt ville vara en del av. 

Vem är jag?

Jag började här på TMG hösten 2020 men har kopplingar bakåt i tiden med både Maria Eckerwall och Magnus Äng, som jag har arbetat med för flera år sedan – i början av den digitala eran. Maria och jag arbetade inte så lång tid tillsammans, men jag kommer ihåg hur coolt det var att ha en sådan grym Google Ads-expert, som Maria redan då var och som dessutom hade jobbat på Google, inhouse i vår organisation. Det blev fler år med Magnus – han var inte alltid klädd i svart på den tiden – men han var redan då långt fram i den digitala världen och hans kunskaper och sinne för affärsutveckling har jag fortsatt den största respekt för. 

Min egen bakgrund finns i ekonomi och ledning och jag har de senaste 10 åren haft olika ledande positioner inom sälj, projektledning, kundservice och koncernledning. När jag inte arbetar hänger jag med familj, vänner och vår hund i Lomma. Älskar att vara ute med SUP:en och att åka skidor. 

Katja Stålhammar VD för Topvisible

Vad händer i TMG framöver?

TMGs resa framåt kommer såklart att handla om att förädla det vi redan har, dvs fantastisk konsultverksamhet i Topvisible och en riktigt bra mjukvara för sökmotoroptimering och content i Ranktrail. Vi har också under våren 2021 lanserat vår första digitala utbildning på Top Marketing Academy: Amazing Masterclass där vi hjälper företag att etablera sig på Amazon i Sverige. TMGs resa handlar självklart också om att fortsätta bygga på det team som idag är stommen i TMG, utan detta gäng är vi ingenting. 

Mer spännande tjänster och samarbeten är på gång – vi vill erbjuda ett komplett ekosystem av marknadsföringstjänster. Vi älskar att lyfta människor och företag! 

Häng med på vår resa!


Anna-Karin Persson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *