Lär känna Fanny Ekvall – Topvisibles nya Paid Social-stjärna

Lästid: 2 minuter

Hej! 

Fanny heter jag och är det senaste tillskottet här på Topvisible. (Ja det stämmer att vi är tre Fanny här nu – förvirrande? Ja det kan hända!)

Det är faktiskt inte första gången jag är här på Topvisible. Jag har tidigare studerat på IHM Business School där en del av utbildningen är praktik. Under 10 veckor hade jag min praktik på Topvisible där jag fick lära mig massor inom digital marknadsföring. Jag trivdes väldigt bra under min praktik, mycket tack vare människorna, arbetssättet och möjligheten som ges att utvecklas och växa. Så när jag nu några år senare fick möjligheten att komma tillbaka som anställd så var valet självklart!  

Vem är jag då? 

När jag inte jobbar gillar jag som de flesta andra att umgås med familj och vänner. Det gör jag gärna utomhus på promenader i skogen, i naturreservat eller vid havet.  Andra stora intressen är träning, matlagning och sport. Grönsaker i alla dess former är en favorit inom mat och jag går gärna och kollar hockey eller handboll.   

Utöver det så passar jag på att resa så ofta jag får möjlighet. Jag älskar nya äventyr  och att upptäcka nya platser och kulturer är väldigt givande tycker jag. Ett favoritresmål är Brasilien och den häftiga naturen som finns där, men när jag reser åker jag gärna till nya resmål och jag har många platser kvar som jag ser fram emot att upptäcka.    

Jag drivs av att lära mig nya saker och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Därför tror jag att Topvisible kommer passa mig utmärkt som arbetsplats. 

Min roll på Topvisible

Jag kommer främst arbeta med annonsering i sociala medier, vilket jag tycker är väldigt roligt. Sociala medier är idag en given kommunikationskanal för många företag oavsett bransch. Det finns många möjligheter när det kommer till annonsering i sociala medier, oavsett om det handlar om att öka varumärkeskännedom, stärka lojalitet eller öka försäljning. Hur bra? 

Så ett tips från mig till dig: Finns du inte på sociala medier ännu, se till att gå med!

Behöver du hjälp med att synas i flödet? Vi hjälper dig gärna!


Fanny Ekvall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *