Google Analytics Certifierad medarbetare

Lästid: < 1 minut

 

Jag är sedan den 1:e april certifierad i Google Analytics vilket känns riktigt kul! Jag har arbetat med Google Analytics i flera år men på senare tiden intresserat mig allt mer för avancerade implementationer som t.ex. kopplingar med data från sociala medier.

Förra månaden implementerade jag en avancerad setup mellan Google Analytics och Facebook åt ett företag i resebranschen. Här hjälpte vi kunden med att samla in anonymiserad data om bl.a. ålder, kön och hemstad från Facebook för att kunden med hjälp av denna data skulle kunna få nya insikter angående målgruppen och beteendet på webbplatsen.

Vi kommer också inom kort att välja ut tre av de avancerade Google Analytics implementationer vi gjort nyligen och skicka in dessa till Google för att ansöka om att TopVisible skall bli en Google Analytics Certified Partner. Detta innebär bland annat att vi efter att ha blivit certifierat som bolag kommer att bli inbjudna till den årliga Google Analytics konferensen som hålls i Mountain View, Californien i USA. Något jag personligen ser mycket fram emot!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *