Frukostseminarium om Anpassade Rapporter i Google Analytics

Lästid: < 1 minut

Idag inledde vi höstens frukostseminarium och det blev en riktigt trevlig tillställning tycker vi!

Vi visade hur man kan skapa anpassade rapporter i Google Analytics – detta är användbart för att samla just den data som du behöver. Och du sparar massor med tid!

Vi fick en fråga om hur man vet vad man ska hitta i Analytics och det är en bra fråga. Analytics är ett fantastiskt verktyg och det mesta som man vill veta finns där – dock kan man bli överväldigad av mängden information! Vänd på det – tänk ut vad det är du vill veta och gå in i Analytics med ett uppdrag – då är det enklare att leta efter det du vill ha.

Vi skapade 3 rapporter under seminariet och länkarna till dem finner ni här under. Hoppas ni får nytta av dem – tänk på att anpassa “metrics” efter era behov – ni redigerar rapporterna genom att klicka på “Edit” uppe i vänstra hörnet. Klicka på länkarna så loggas ni in på ert konto och vips så har ni rapporterna!

I era konto hittar ni länken till Anpassade Rapporter i menyn högst upp:

Nästa seminarium kör vi den sista fredagen i september, dvs den 26 september – ni är välkomna då! Vill ni redan nu komma igång med mer Google Analytics-förbättringar kan ni kontakta Maria eller spana in vår Analytics-kurs.

 


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.