Föreläsning: Content Marketing, Handelskammaren

Lästid: < 1 minut

Fredagen den 5 april var det dags för ytterligare en föreläsning med Magnus Äng. På plats i Handelskammaren samlades drygt 40 personer från olika företag i Skåne, för att utöka sina kunskaper i att presentera rätt och intressant innehåll för en mer effektiv marknadsföring.

Content Marketing är idag en starkt växande trend och företag går allt mer från offline reklam till att fokusera på skarp innehållsmarknadsföring online. Vi vill möta vår målgrupp med tydligt och värdefullt innehåll som engagerar och leder till handling för vår publik. Det gäller att förstå vad vår målgrupp tänker och vad de vill när de landar på vår hemsida. Vilket innehåll krävs för att locka besökaren till ett önskat mål? Vikten läggs alltså vid att publicera sådant material som besökaren faktiskt behöver för att genomdriva den konvertering vi önskar.

Föreläsningen gav grundläggande tips och ideér för hur effektiviteten hos varje företag kan ökas. Det gäller för bolagen att hitta just sin unika nyckel som öppnar handlingskraften hos besökaren.

Föreläsningen anordnas av TopVisible och hålls av Magnus Äng.

Håll gärna utkik efter våra kommande utbildningar och kurser här

 

 


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.