Möt Johanna, vår nya SEO & Sociala Medier-praktikant

Publicerat av

Hej alla glada, jag heter Johanna!

Mitt namn är Johanna Linåker och jag är TopVisibles senaste praktikanttillskott inom SEO och Sociala Medier. För nuvarande skriver jag min kandidatuppsats inom kandidatprogrammet Digitala kulturer, på Lunds universitet. Jag valde därför att dryga ut min skrivkramp med att söka praktik på eget initiativ. Under mina veckor här ska jag lära mig så mycket som möjligt om SEO, med en touch av Sociala Medier.

Vem är Johanna?

Jag är en ölänning strandsatt på fastlandet (skämt åsido). Min uppväxt utspelade sig på solens och vindarnas ö. Sen dess har jag gjort en mindre Sverige turné mellan Sveriges olika universitetsstäder. En turné som började i Linköping och slutade i Lund. Det blev även en utbytestermin i Dublin, Irland. Jag har dock oavsett universitetsstad alltid varit Öland trogen. Varje sommar har jag återvänt för att sommarjobba på ICA. Jag är en kaffeglad tjej som gillar att träna på gym och socialisera mig i alla möjliga sorters sammanhang.

Att jag fastande för digital marknadsföring hände egentligen av ren slump. Skriva har jag alltid tyckt är roligt, och det digitala verkade ju ligga i tiden. Därför slutade jag upp på programmet Digitala kulturer i Lund. Något jag inte ångrat. Idag är jag en Sociala Medier-nörd som nu även tycker om att skratta till influencers Youtube klipp på fritiden.

 
Varför TopVisible?  

Precis som mitt intresse för digital marknadsföring, en ren slump. Jag kände under min utbildning hur jag blev allt mer intresserad av SEO-området. Därför bestämde jag mig som nämnt att dryga ut skrivkrampen under min uppsatsperiod, jag tog chansen och sökte praktik på eget initiativ. Sagt och gjort. Jag googlade på ”SEO byrå Malmö”, och TopVisible dök upp i träfflistan. En fullträff såhär i efterhand om jag får säga det själv. När jag läste om TopVisible lät det som en härlig arbetsplats. De arbetade även med mycket av det som är relevant för min utbildningsbakgrund och mina intresseområden. Det slutade med att jag skickade iväg ett mail.

Under mina veckor här kommer jag ta del av så många av TopVisibles kurser som möjligt inom SEO och Google Analytics. Hoppas vi ses där!

 

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *