Danni Daouk praktik på TopVisible

Möt Danni, vår nya PPC-praktikant från IHM

Lästid: < 1 minut

Mitt namn är Danni Daouk och jag läser min andra termin på E-Commerce manager programmet på IHM Business School i Malmö. Det är nu dags för vår första praktikperiod och jag kommer att spendera de nästa 10 veckorna på TopVisible där jag kommer att fördjupa mig i digital marknadsföring och Google Adwords-annonsering.

Lite om mig

Jag är en Malmökille med ett intresse för fitness & hälsa, samt allt som rör E-handel och entreprenörskap.
Efter att ha jobbat ett antal år med post och pakethantering inom PostNord och Regionservice kände jag att det var dags att göra något nytt i livet. Med en mediegymnasial bakgrund och som en van internetshoppare och ett intresse för affärer och entreprenörskap så sökte jag E-commerce manager programmet på IHM Business school i Malmö. Jag blev antagen till utbildningen och efter att ha gått första terminen kan jag bara säga att jag är glad att jag gjorde det valet. När vi läste kursen digital marknadsföring med Magnus Äng som lärare, så var det som att en ny digital värld öppnade sig. Jag fick en helt annan förståelse för hur viktig den digitala marknadsföringen oftast är för att ett företag ska nå ut till sina målgrupper och där med öka sin konvertering.

Varför TopVisible?

Jag valde att söka praktikplats på TopVisible då jag känner att de verkar vara ett roligt och avslappnat gäng med stor kompetens och erfarenhet inom branschen. Det ska verkligen bli kul att spendera dessa veckor med TopVisible-teamet och fördjupa mina kunskaper i digital marknadsföring.

Är du också sugen på att lära dig mer om Google AdWords? Kolla in TopVisibles kurser i PPC här.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.