PPC-praktikant Topvisible

Hej Linda här – Topvisibles nya PPC-praktikant

Publicerat av

Låt mig presentera mig

Hej mitt namn är Linda och jag kommer att utföra min andra traineeperiod inom PPC på Topvisible nu under hösten. Jag har arbetat inom servicebranschen sedan 2008 och är till grunden utbildad frisör. Har även arbetat inom andra yrkesroller såsom butikssäljare inom detaljhandeln och receptionist/administratör inom sjukvården.

Just nu läser jag Service manager – for future tourism på yrkeshögskolan i Malmö. Det är en bred utbildning med många givande och intressanta kurser bland annat marknadsföring. Jag är en person som älskar utmaningar och drivs av personlig utveckling både erfarenhetsmässigt och kunskapsmässigt. Med min stora ambition och mitt fokus på att utvecklas gör detta att jag ständigt siktar mot nya mål.

Varför PPC inom digital marknadsföring?

Jag har alltid älskat den administrativa och tekniska biten inom mina olika yrkesroller. Den digitala branschen är under ständig utveckling vilket gör att det alltid finns något nytt att lära sig och nya utmaningar att ta sig an. Att få kunna få vara en del av en värld som mer eller mindre alla företag är på väg emot är något som verkligen triggar igång mig.

Min dröm är att i framtiden arbeta med PPC inom digital marknadsföring och försäljning just för att kunna kombinera det digitala med något som ligger mig varmt om hjärtat – det vill säga service.

Varför Topvisible?

En digital byrå som tillsammans utgör ett starkt kompletterande team med stor erfarenhet inom branschen. Det var så mitt intresse fångades för företaget.

Topvisible består av ett väldigt härligt och glatt gäng med stor teamanda. Det är något jag tycker är väldigt viktigt för att tillsammans uppnå det bästa möjliga resultatet. Under mina 10 veckor på Topvisible så kommer jag att ägna mig mycket åt Google AdWords samt gå så många kurser som möjligt för att bredda mina kunskaper ytterligare.

Jag känner mig hjärtligt välkomnad av detta härliga gäng!

Är du också intresserad av att praktisera hos oss på TopVisible? Skicka din ansökan till info@topvisible.se

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *