Andre Maass

Hej och Välkommen! André Maass – Praktikant

Lästid: 2 minuter

Jag heter André Maass är 23 år gammal och bor i Malmö. Jag studerar i dagsläget på IHM Business School. Där läser jag en kurs som heter E-Commerce Manager. Det är en kurs som förbereder en för den allt växande digitala marknaden. Efter examen så kommer vi kunna jobba med att utveckla E-handeln samt bära på förmågan att framgångsrikt driva framtidens digitala marknadsföring.

Jag upptäckte mitt brinnande intresse för digital marknadsföring för ungefär 2 år sen. Jag har själv startat ett E-handelsföretag där jag säljer köksprodukter på Amazon. För att kunna se framgång där så insåg jag att en stor faktor var att kunna hantera digital marknadsföring på ett unikt och effektivt sätt. Detta var tvunget att vara en metod som mina konkurrenter inte använde sig av. En som skulle ta mig till mina drömmar. Jag satt mig ner för att skapa en sådan och det var när jag kämpade för att uppnå detta mål som jag insåg att jag tappade tiden helt, jag kunde sitta och arbeta med digital marknadsföring i flera timmar. Det var en aktivitet där bara tanken av att utveckla detta kunde fylla mina batterier när inget annat lyckades.

Topvisible är ett riktigt drömföretag för mig och har varit detta sen första ögonkastet. Jag är extremt glad och tacksam för möjligheten att få jobba och utvecklas med detta underbara företag. Jag vet att jag är i grymma och välutbildade händer nu.

Jag hoppas att kunna bidra med mina egna kunskaper, mina synvinklar och att de kommer att komma till nytta för Topvisible idag och framöver.

Tidigare i mitt yrkesliv så har jag jobbat på en bensinmack, sålt hemlarm, installerat fiber, tomt projekterat fibergrävning samt installationer och kört budbil. Ett ständigt sökande efter passion som aldrig hittades där. Jag har också en känsla för musik då jag har spelat piano i majoriteten av mitt liv.

Mitt motto

Du är aldrig helt besegrad förens du själv anser dig vara det. Upp och kämpa, faller du och misslyckas 8 gånger så reser du dig 9. Dagen du längtar och kämpar efter kommer att komma. Lita på dig själv och ge aldrig upp.


//André M.

Tack för din tid och intresset i mig, jag hoppas att vi hörs och ses i framtiden. 🙂

P.S. Ni hittar mig på LinkedIn om ni vill växla ord och tankar eller om ni har frågor som ni tror att jag kan hjälpa er med.


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.