Ny praktikant inom försäljning- & marknadsutveckling!

Lästid: 2 minuter

Hej alla glada!

Mitt namn är Cim Takter och jag studerar mitt första år, B2B IT-solutions, på IHM Business School i Malmö. Nu har jag fått äran att spendera de nästkommande 10 veckorna som praktikant under ladyboss Anna-Karins mentorskap här på TopVisible. Utåt kommer jag vara er ”go-to-girl” för aktuella händelser inom digital marknadsföring, men bakom kulisserna kommer jag att, tillsammans med Anna-Karin, arbeta med försäljning- och produktutveckling.

Vem är jag?

Jag bor på Limhamn tillsammans med min fästman och vår hund. På fritiden, utöver att spendera tid med min familj och vänner, är jag mentor till en 15-årig tjej, lyssnar på ljudböcker och har precis börjat träna pilates. Jag har växt upp med min mamma, 5 äldre syskon, hundar, katter, ödlor, hamstrar, en gråsparv och några andra räddningsprojekt. Vår familj var som ett mindre företag så det var viktigt att alla tog sitt ansvar och hjälpte till för allas trivsel. Därför har jag idag hög arbetsmoral, har inga svårigheter att arbeta i grupp och är lite av en problemlösare.

Min främsta förebild är min mamma, inte för att hon har den mest framgångsrika karriären, utan för att hon har den mest framgångsrika karaktären. Hon ger mer än hon tar och hennes värderingar är aldrig förhandlingsbara, hon är en kvinna med integritet. Hon har lärt mig att se varje problem som en möjlighet och oavsett hur många gånger man faller så finns det inget annat alternativ än att resa sig upp och fortsätta framåt.  

Vad drivs jag av?

Jag är en social och positiv liten arbetsmyra som älskar att ta mig an nya utmaningar. Jag har ett inbyggt behov av att ständigt lära mig mer och utvecklas. Jag har även en förkärlek till ord, ordets betydelse och hur man kan inspireras och inspirera andra genom en väl utformad länk av ord.

“Ju mer jag vet, desto mer vet jag att jag inte vet, men det jag inte vet, det kan jag alltid lära mig”.

Varför TopVisible?

Jag har alltid jobbat med försäljning men har även en stor passion för marknadsföring. Mitt mål var att hitta en praktikplats där jag kunde kombinera min kunskap med min passion och det kan jag här. Jag vill lära mig av de på Top(pen). Under min tid på TopVisible kommer jag få ta del av alla kurser de håller inom digital marknadsföring och som bonus kommer jag att få arbeta med det här underbara teamet.

 

 


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.