Felicia Björk

Möt vår nya praktikant – Felicia Björk

Lästid: 2 minuter

Vem är jag?
Hejsan! Mitt namn är Felicia Björk, jag är 20 år och tog nyligen studenten från Ystad Gymnasium där jag gick Samhällsvetenskapliga programmet, med inriktning media. Jag kommer vara praktikant på Topvisible i 10 veckor framöver och jag är super taggad!

Sedan hösten 2021 har jag gått utbildningen Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet i Malmö och jag trivs väldigt bra. När jag inte sitter bakom skolbänken så umgås jag mycket med familj och vänner, mycket tid spenderas även på fotbollsplanen och gymmet. Ett stort intresse jag har är fotografering, videoskapande och redigering, som jag gärna sysslar med på fritiden.

Felicia Björk

Hur kom du in på spåret om digital marknadsföring?
Jag har under min gymnasietid läst kurser så som videoproduktion, fotografisk bild, journalistik, reklam etc. och det var egentligen här som jag insåg att jag tycker marknadsföring är väldigt intressant och roligt. Därför valde jag att chansa på att utbildningen på Medieinstitutet skulle passa mig, och det gjorde den verkligen! Därefter har intresset bara växt mer och mer för varje dag och jag vill lära mig allt!

Varför valde du Topvisible?
Kort och gott så känns Topvisible som ett genuint bra företag att arbeta på. De är väldigt duktiga på det de gör, både till sina kunder men även med sin interna marknadsföring. Det känns som att de arbetar tillsammans i allt de gör, trots att de kan ha olika case. Man tar hjälp och lärdom av varandra, vilket jag tycker är superviktigt.

Vad kommer du ha för arbetsuppgifter på Topvisible?
Under min praktik på Topvisible kommer jag vilja prova på lite olika arbetsuppgifter för att kunna avgöra vad det är som just jag brinner för och vad jag vill arbeta mer med. Generellt är jag väldigt intresserad av foto, video, content och redigering som jag skulle vilja arbeta med, men jag vill inte stänga några dörrar för andra kunskaper och möjligheter.

Några av områdena jag kommer arbeta med är sociala medier, content och videoproduktion.

Vilken är din favoritserie?
Jag älskar kriminalare när det gäller serier, så jag skulle nog vilja säga antingen Blacklist eller Bron. Så spännande!

Jag ser verkligen fram emot att få samla så mycket kunskaper som det bara går för att förbereda mig inför arbetslivet inom denna bransch!

Connecta gärna med mig på LinkedIn


Felicia Björk

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.