Anna Rosén

Möt vår nya praktikant – Cornelia Rejchtman Vinciguerra

Lästid: 2 minuter

Hej! Mitt namn är Cornelia Rejchtman Vinciguerra. Jag är 20 år och kommer från Malmö. Just nu läser jag till Onlinemarknadsförare på Medieinstitutet i Malmö och tar examen i december. Under en 10 veckorsperiod kommer jag vara här på Topvisible.

Vad gör du på fritiden?
På fritiden umgås jag gärna med familjen och vänner. Eftersom jag är väldigt rastlös gillar jag att hitta på saker. Det kan vara allt från att promenera, kolla på serier, gymma, shoppa och laga mat. Under nästan hela livet har jag spelat fotboll. Tyvärr slutade jag när jag började plugga på högskolan. För mig blev det totalt 12 år på planen men nu när allt börjar komma på rätt plats i livet börjar jag få tillbaka gnistan för fotbollen. Resa är något jag uppskattar väldigt mycket och vill göra mer av i framtiden. Om jag får välja reser jag helst till ett varmt ställe.

Favoritserie?
Min favoritserie är många. Jag kan ge några tips, Suits, Bron, How to get away with murder, Outlander, Beck och Bäckström. Ja, jag är lite av en serienörd.

Favoritmat?
Jag älskar mat! Jag äter det mesta. Om jag skulle fått välja skulle jag valt en riktigt god köttbit med en god sås och någon god potatis till. En god pasta, beef tartar, sushi, sashimi, dumplings och den biten funkar också bra.

Cornelia

Hur väcktes ditt intresse för marknadsföring?
Det hela startade med Instagram. Jag har använt Instagram sedan det lanserades och har alltid tyckt om att fota och uppdatera på mitt konto. Det fortsatte sedan i gymnasiet då jag läste en kurs som hette “marknadsföring”. Den kursen föll jag för direkt och tyckte att mitt kreativa jag kunde spegla sig. Parallellt läste jag en kurs som heter “UF-företagande”, där ansvarade jag för marknadsföringen på de sociala medierna. Under denna period började marknadsförings intresset ta form på riktigt. När det sedan var dags att söka in till högskola valde jag att fortsätta på spåret om marknadsföring och hittade då utbildningen “Onlinemarknadsförare”. Under de senaste månaderna i skolan har jag läst kurser som förberett mig inför praktiken. Nu är det endast praktiken och examensarbete som återstår, sedan börjar arbetslivet på riktigt.

Varför valde du Topvisible?
Topvisible känns som en ultimat plats att ha sin praktik på. Efter min egna research kände jag att det var ett ställe som skulle passa mig. Det är en byrå med mycket kunskap och som har många lyckade case samt att de arbetar med intressanta företag.

Vad kommer du göra under praktiken?
Jag kommer främst arbeta med Google Ads i alla dess former. Ta fram relevanta sökord, skapa annonser i olika former osv. Jag hoppas även på att få kika in på kollegors arbeten för att se hur deras arbete fungerar.

Connecta gärna med mig på LinkedIn

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.