Möt Sandra – praktikant inom SEO & Content

Lästid: < 1 minut

Hej!

Jag tar examen som digital marknadsförare i december och gör mina sista veckors praktik på TopVisible.

Med en bakgrund som journalist har jag valt att inrikta mig på Content marketing och SEO. Min kärlek för marknadsföring väcktes när jag skapade min första WordPress-sida och började lära mig om olika sätt att driva trafik. Jag fastnade för SEO direkt då det är ett bra sätt att få relevant ”gratis”-trafik.

Det händer mycket inom digital marknadsföring och man behöver ständigt ha koll på nya trender. Det är utmanande bransch men också väldigt rolig. Jag älskar att lära nytt och känna att jag utvecklas. I rollen som digital marknadsförare får jag chansen att jobba kreativt, analytiskt och strategiskt.

Ett tag var jag inne på att läsa programmering men till sist föll valet på digital marknadsföring. Jag är både tekniskt och kreativt lagd så det kändes som ett naturligt val. Som person trivs jag att jobba varierat och jag känner mig som mest stimulerad när jag får jobba både operativt och strategiskt.

Sedan en tid tillbaka jobbar jag på uppdrag som frilans. Det handlar mest om att skriva och optimera texter i olika kanaler, på både svenska och engelska. Utöver blogginlägg kan det handla om texter till hemsidor, nyhetsbrev och sociala medier. Jag driver också en egen FB-grupp och ett Instagram-konto där jag delar med mig av SEO-tips.

Det är kul att få göra min praktik på TopVisible ¬– en omtyckt byrå med gott rykte inom branschen. De har ett högt tryck av praktikanter så det är extra kul att jag fick chansen att vara just här.

Är du nyfiken på mer kan vi connecta på LinkedIn!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.