Möt Natalie – Topvisibles nya praktikant

Lästid: 2 minuter

Möt Natalie – Topvisibles nya praktikant! 

Mitt namn är Natalie och jag läser till E-Commerce Manager på IHM Business School i Malmö. Under de kommande 10 veckorna har jag min praktik på Topvisible hos Caroline.   

Kort om mig:  

Jag är 30 år gammal, född och uppväxt i Malmö med omnejd och har sedan tidig ålder arbetat inom servicebranschen, främst inom restaurang och retailEfter drygt 15 år i servicebranschen (ja, du läste rätt!), så kände jag att det var dags för något nytt. Detta i kombination med pågående pandemin så fick jag ta mig en rejäl tankeställare för livet förändrades drastiskt! 

Därav kom den fantastiska idén att söka in till en yrkesutbildning och i och med det ökande kravet och efterfrågan av digitalisering (e-handel) så var inriktningen självklar. Efter rekordhöga antagningsansökningar så lyckades jag knipa en plats på IHM Business School i Malmö och där börjar min resa som E-Commerce Manager! 

Varför IHM? 

Vi lever i en digitaliserad värld där det gäller att hålla sig ständigt uppdaterad. Vilket bättre sätt finns det att göra detta än att greppa tag i det existerande behovet och efterfrågan av nya kompetenser inom branschen. Där av blev IHM Business School ett givet val, då all utbildning sker via konsulter som arbetar i den aktuella branschen. 
Att få en utbildning av de som faktiskt jobbar dagligen i branschen ger oss som studerar vid IHM ordentligt med kött på benen och förbereder oss väl för det kommande arbetslivet. 

Varför Topvisible? 

Som E-Commerce Manager student får man en bred och tvärfunktionell utbildning inom e-handel. Utbildningen berör många arbetsområden och vilket bättre sätt finns det än att påbörja sin praktik på en webbyrå som specialiserar sig på alla områden inom branschen. Det arbetsområde som särskilt lyckats fånga mitt intresse var främst Content Marketing och Marketing Automation. Därför var det självklart för mig att skicka min ansökan om praktik till Caroline som arbetar som Marketing Coordinator på Topvisible. Jag ser framemot att ta del av all kompetens som Caroline och övriga medarbetare på Topvisible besitter. Nu kör vi!   

Framtidsplaner: 

Digitaliseringen är här för att stanna och därför känns framtiden som E-Commerce Manager lysande! Jag ser mig själv jobba på ett landskapskontor (efter Corona såklart) som eventuell konsult med olika uppdrag där jag sitter med varierande arbetsuppgifter både internt och mot kund. Inriktningen är inte bestämd ännu men jag ser framemot allt som E-Commerce har att erbjuda mig. Till dess ser jag framemot att ta del av all den kunskap och kompetens som branschen har att erbjudaMan är ju aldrig fullärd – visst? 

Vad kan mer vara kul att veta om mig? 

Jag älskar att RESA! Normalt så går alltid flyget till USA, varje år, där Las Vegas är det absoluta favoritresmålet. Fem gånger so far and still counting... Det är något extra som lockar med den staden; livet, solen, folket – ja en stad dit alla kommer till för att ha kul och uppleva det som bara Sin City kan erbjuda.  

Vill ni följa min resa som E-Commerce Manager finns jag på LinkedIn. Lägg gärna till mig i ert nätverk så kan vi utbyta kunskaper! 


Natalie Andrejic

Mitt namn är Natalie och jag är 30 år gammal och går första året till E-Commerce Manager på IHM Business School i Malmö. Jag är riktigt taggad över att få vara med i Topvisible-gänget nu under de kommande 10 veckorna!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *