Möt Matilda – Topvisibles nya praktikant!

Lästid: 2 minuter

Hej, Matilda heter jag och jag läser på Medieinstitutets webbkommunikatörs-utbildning. Jag är inne på min fjärde och sista termin och har fått möjligheten att spendera mina 10 sista praktikveckor på Topvisible. Mina fokusområden här kommer att vara att jobba med content marketing och sociala medier. Just nu är jag inne på min andra praktikvecka och är så glad över att få vara här och över det fina välkomnandet jag fått. 

Varför Topvisible?

När jag hörde att de sökte praktikanter så var det en självklarhet att jag skulle söka. Jag har hört mycket gott om företaget och har haft några av konsulterna som lärare. De som jobbar här besitter en stor kompetens inom respektive område och att få chansen att lära sig av de bästa är inget man tackar nej till. 

Vem är jag?

Jag kommer ursprungligen ifrån Oskarshamn. Efter studenten så bestämde jag mig för att upptäcka världen – första stoppet fick bli Malmö. Därefter har det blivit några flyttar både utomlands och till Stockholm men Malmö tycks ändå vara stället jag hör hemma på. 

Tidigare har jag jobbat med allt ifrån sälj och service till den mer fabulösa tjänsten som bananplockare i Australiens ruffiga outback. Trots att jag trivts bra på tidigare arbetsplatser så har det alltid funnits en dröm om att utbilda mig vidare inom kommunikation och marknadsföring. Jag drivs av att nå ut till människor via olika kanaler, allt ifrån det skrivna ordet till rörlig bild. Därför satte jag mig i skolbänken igen år 2020 och utbildningen har känts som mitt i prick då jag både får använda min kreativitet samt min strategiska förmåga. 

Papaya Farm

Såhär såg min utsikt ut under min korta karriär som banan och papayafarmare i Australien.

 

Jag ser verkligen fram emot mina kommande praktikveckor och att få ta del av all kunskap som detta härliga gäng besitter. Glöm inte att hålla utkik på bloggen där jag bland annat kommer ge er nya digitala nyheter varje vecka. Om ni vill kontakta mig så hittar ni mig på Linkedin. Jag hoppas att vi ses! 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.