Martin Ilnicki

Martin Ilnicki – Praktikant Inom SEM & Google Analytics

Lästid: 2 minuter

Om mig

Martin Ilnicki heter jag och studerar Digital Marketing & Sales Analytics på IHM i Malmö som är en tvåårig utbildning. Utbildningen första år avslutas med en 10 veckors praktik som jag gör hos Topvisible. Jag hoppas kunna hjälpa Topvisible gänget med dels det jag har lärt mig i skolan. Men även med värdefull input i från min tidigare arbets- och livserfarenheter.

Bakgrund

Jag kommer från en sälj bakgrund där jag arbetat inom sälj av IT, både hård- och mjukvara. Sälj är något som alltid är med mig. Min filosofi är att alla försöker sälja något. Det behöver inte alltid vara en vara eller tjänst, men mer att göra sig förstådd. Att få personen man kommunicerar med att tänka till. Som jag nu försöker få dig att hålla med om vad jag skrivit.

Vägen till digital marknadsföring

Mitt intresse för digital marknadsföring började för ett par år sedan när jag gick en mobilspelsutvecklar utbildning. Det var först där jag fick upp intresset för digital marknadsföring. Under utbildningen skapade jag ett par appar som jag ville få spridning på. Under tiden jag utvecklade apparna försökte jag hitta information om hur jag skulle skapa synlighet kring min app. Detta var ett helt nytt ämne som öppnade upp sig för mig. Jag förstod snabbt att även om jag har världens bästa app så skulle den inte laddas ner bara för den var världens bästa om ingen hittade den. Intresset för digital marknadsföring fortsatte växa. Och när jag hittade IHMs utbildning visste jag det var dags att skola om sig.

Praktiken

Under praktikperioden kommer min fokus ligga på Google Ads och Google Analytics. Som mål under praktiken hoppas jag bygga på den kunskap jag har kring Google Ads och Google Analytics jag fått från skolan. Men även att jag får inblick i de olika roller och uppgifter mina nya kollegor har.


Är du intresserad vad jag gjort tidigare? Kontakta mig på LinkedIn.


Martin Ilnicki

Martin är förstaårs student på IHM i Malmö där han studerar Digital Marketing & Sales Analytics. Sin första praktik period, som är 10 veckor, kommer han gör hos oss Topvisible. Martin ser sig själv som en problemlösare. Det ligger i hans natur att förstå hur något fungerar, se vad som saknas och lösa problemet. Under praktiken hoppas Martin på att bygga på den kunskap han fått i skolan kring SEO och SEM.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.