Liv Klyft

Möt Liv – Prao från Malmö Montessoriskola

Lästid: < 1 minut

Hej! Jag heter Liv Klüft och ska under vecka 14 praktisera hos Topvisible. Jag är 15 år gammal och går i åttan på Malmö Montessoriskola. Det är en mindre grundskola (åk F-9) med ca 90 högstadielever. Vi har två veckors prao nu i åttan och en veckas prao i nian.

När vi fick reda på prao så visste jag direkt att jag ville praktisera någonstans där jag skulle lära mig saker som vi inte lär oss i skolan. Jag kom in på digital marknadsföring rätt så snabbt då jag är väldigt aktiv på sociala medier. Där stöter man konstant på annonser, samarbeten, rabattkoder osv. Man ser ofta att sk. influencers göra samarbeten med företag för att då annonsera deras produkt. Jag och mina kompisar brukar ofta prata om just det och kan kommentera saker som:

“Såg du att hon också köpte en Foreo, det är ju för att Bianca Ingrosso la ut ett betalt inlägg på Instagram där hon annonserar för Foreo.”

När jag sedan sökte runt så hittade jag Topvisible och mailade direkt. Jag tyckte att det verkade vara ett trevligt ställe som dessutom arbetade med det jag ville lära mig mer om.

På fritiden så gillar jag speciellt att dansa. Jag dansar allt från Modern Contemporary till Latin Funk och Streetdance. Även på dansstudion som jag dansar hos så stöter jag på marknadsföring då de satsar mycket på att marknadsföra på Instagram. Där har de över 10 tusen följare som de har fått genom att konstant lägga ut dansvideos av bra kvalitet osv.

Under min prao här så hoppas jag att jag får lära mig så mycket som möjligt om digital marknadsföring. Jag tycker att det är jättekul att få vara här och ser detta som en stor fördel att använda sig av i framtiden!


Liv Klüft

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.