Hanna Saric

Möt Hanna – Topvisibles nya Sociala medier praktikant!

Lästid: 2 minuter

Hej

Mitt namn är Hanna och jag är i vanliga fall en marknadsföringsstudent på Medieinstutet i Malmö, men under de kommande 10 veckorna är jag istället Topvisibles nya sociala medier praktikant! 

Kort om mig

Jag är född och uppvuxen i Linköping men har sedan 13-årsåldern kallat Malmö för mitt hem, med undantag för en väldigt givande utbytestermin i Krakow, Polen.

Du kanske tänker – utbytestermin? Det har man väl inte på en yrkeshögskola när man studerar till digital marknadsförare?

Helt korrekt! Innan jag hamnade på den här banan i livet läste jag till en kandidatexamen i Internationella Relationer på Malmö Universitet. Efter min examen började jag jobba som marknadsassistent på e-handelsbolaget HairLust i Köpenhamn, vilket visade sig vara otroligt kul! Det var även här mitt sanna intresse för att arbeta med sociala medier och content växte fram.

Efter en tid på mitt nya jobb och en hel del googlingar på fraser som “is it ok to work with something unrelated to your degree”, kom jag i underfund med att jag ville fortsätta arbeta med det jag verkligen brinner för: digital marknadsföring!

Hanna på Topvisible

Fast forward cirka 1 år, och här sitter jag, en självutnämnd digital marknadsföringsnörd, på Topvisible och blickar ut över det härliga kontorslandskapet. Kan inte hjälpa att bli lite exalterad över tanken på vad dessa 10 veckor har att erbjuda. För som jag har längtat till att komma hit. Det vore en underdrift att säga att jag ser fram emot dessa nästkommande veckor!

Extra kul ska det bli att få utveckla mina kunskaper inom paid social! Jag visste väldigt tidigt att jag ville ha min praktik på Topvisible och jag är otroligt tacksam över denna möjlighet!

Vad kan jag bidra med?

Kort och gott: Energi, drift, skratt och kaffedrickande. Är jag inte vid min plats eller online, så är jag nog och fyller på med kaffe. Kan stundtals även tendera till att vara aningen rolig…ish?

Förutom ovanstående försöker jag bidra med nytänkande utanför den ökända boxen, vara allmänt hjälpsam och en moralhöjare under dessa tider. Även på distans!

Kan man skåla med kaffe? Isåfall: Skål på er! 
Kul att vara här!

Tack för att ni tog er tiden att läsa och vill ni kontakta mig hittar ni mig på Linkedin.  


Hanna

Hanna studerar Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet i Malmö och har sin praktik här på Topvisible. Hon brinner för digital marknadsföring och ska de nästkommande 10 veckorna fördjupa sig inom sociala medier och content!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.